Kuva: Fotolia

Kauneusalan ammattilainen paljastaa vinkit: Näin saat ihosi hehkumaan juhliin

03.12.2016 10:15 - Karoliina Kotala

Onko edessä pikkujoulut tai muu juhlailta? Kauneusasiantuntijan helpoilla ohjeilla saat ihosi kukoistamaan.

Ihonhoitobaarista tutun kauneusasiantuntija Henna Heikkisen mukaan valmistautuminen juhliin kannattaa aloittaa jo juhlia edeltävänä päivänä ihon kuorinnalla ja hyvällä kosteutuksella. 

- Iho kannattaa kuoria juhlia edeltävänä iltana ja sen jälkeen laittaa iholle kosteuttava naamio. Mikäli iho on jo ennestään rasvaisuuteen taipuvainen, toimivat puhdistavat naamiot mainiosti, sillä ne myös saavat meikin kestämään kasvoilla pidempään ja pitävät ihon mattaisena, Heikkinen opastaa. 

Itse juhlapäivänä ihon hoitoa kannattaa jatkaa pitämällä iho kosteutettuna ihon kunnolle sopivalla kosteusvoiteella. 

- Ennen meikkiä levitä iholle heleyttävä ja tasoittava primeri. Muista aina, että kaikki tuotteet tulee levittää puhdistetulle iholle. 

Kosteuttavat ja hoitavat hoitosuihkeet ovat myös helppo keino virkistää ihoa ja niitä voi käyttää pitkin iltaa meikin päälle. Voitkin tehdä itse oman hoitosuihkeen laittamalla suihkepulloon hoitavaa kasvovettä, jota voit suihkuttaa kasvoille. 

- Ja samalla kun huolehdit kasvojesi ihosta, muista myös: hoitaa käsiä ja vartalon ihoa. Esimerkiksi käsien iholle voit tehdä kuorinnat ja naamiot samoilla tuotteilla kuin kasvoillekin samalla kertaa, Heikkinen vinkkaa. 

Lue myös: 3 ammattimeikkaajan salaisuutta – kokeile ja ylläty

Kilpailut

Uusimmat