Kuva: Fotolia

Hoida ihoasi oikein syysilmojen viiletessä - ihoasiantuntijan 3 vinkkiä

24.09.2016 09:15 - Karoliina Kotala

Muuttuvat vuodenajat vaativat veronsa iholta. Jotta ihosi pysyy kauniina ja hyvinvoivana, on ammattilaisten vinkit syytä ottaa käyttöön.

Ihonhoitobaarista tuttu kauneusasiantuntija Henna Heikkinen kertoo vuodenaikojen ja sään vaihtelun näkyvän nopeasti ihon kunnossa. Kylmenevät ilmat ja kuiva sisäilma imevät ihosta kosteutta, mutta muutamalla kotihoitotuotteiden vaihdoksella voi iho paremmin. 

Suosi puhdistusmaitoa 

Moni suomalainen rakastaa puhdistusgeeliä sen tehokkaan puhdistusominaisuuden vuoksi. Puhdistusmaito on kuitenkin ominaisuuksiltaan kosteuttavampi ja hoitavampi ja siten parempi vaihtoehto kesän jäädessä taakse. Muista hieroa puhdistusmaitoa ihoon 30 sekunnin ajan, jotta sen hoitavat ominaisuudet ehtivät vaikuttaa. 

Vaihda kosteusvoidetta 

Kesäisen kosteusvoiteen saa vaihtaa syksyn tullen tuhdimpaan ja kosteuttavampaan. Hiero myös täyteläisempi kosteusvoide huolellisesti ihoon. 

Kysy ammattilaiselta 

Jos olet epävarma kauppojen lukuisista vaihtoehdoista, kannattaa kääntyä kosmetiikkaneuvojan tai ihonhoidon asiantuntijan puoleen. Laajasta kosmetiikkatarjonnasta löytyy taatusti vaihtoehtoja jokaiselle ihonlaadulle.

Lue myös: Haluatko kauniin pehmeän ihon? Kokeile helppoa avokadonaamiota ja ihastu

Kilpailut

Uusimmat