Kuva: AOP

Sinkkuelämää-suosikkihahmosi paljastaa, ketä sinun tulisi Instagramissa seurata - katso

25.03.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

Sinkkuelämää-nelikosta jokaisella on oma, erottuva tyylinsä. Mieti, kenen tyylistä haluat ottaa mallia ja ota sen mukaan seurantaan Instagramissa eri muotibloggaajia.

Jos olet katsonut Sinkkuelämää-sarjaa ja -elokuvia, olet varmaankin miettinyt, kuka hahmoista kuvastaa eniten itseäsi. Carrie, Samantha, Miranda ja Charlotte ovat kaikki selvästi omia persoonallisuuksiaan, mutta heillä on myös toisistaan poikkeavat muotimieltymykset. Ovatko Carrien yllättävät asuyhdistelmät eniten sinun mieleesi vai viehätytkö enemmän esimerkiksi Samanthan seksikkään naisellisesta tyylistä?

Popsugar-sivusto on koostanut listan Instagramin muotibloggaajista, joiden tyylit muistuttavat Sinkkuelämää-sarjan suosikkihahmojen tyylejä. Mieti, kenen Sinkkuelämää-hahmon tyyliä ihailet eniten ja ota inspiraatiota omaan vaatekaappiisi alla olevista Instagram-vaikuttajista, jotka on järjestetty Sinkkuelämää-hahmojen mukaan:

1. Carrie Bradshaw

(kuva: AOP)

Carrie ei pelkää leikitellä asuillaan, ja hän saattaa koostaa asukokonaisuutensa varsin yllättävistä yhdistelmistä. Värikkyys on iso plussa. Jos Carrien villi tyyli puree sinuun, kannattaa ottaa seuraavat ihmiset seurantaan Instagramissa:

2. Samantha Jones

(kuva: AOP)

Samanthan tyylin kulmakivinä voi pitää seksikkyyttä, viettelevyyttä ja ihonmyötäisiä asuja. Jos Samantha on tyyli-ikonisi, olet mitä luultavimmin valmis paljastamaan ihoa pukeutumisessasi. Seuraavat Instagram-tähdet osaavat pukeutua Samanthan hengessä:

3. Miranda Hobbes

(kuva: AOP)

Miranda on työpainotteinen nainen, joka on skarppi pukeutumisessaan. Miranda ymmärtää tasapainoisen värien yhdistelemisen päälle. Seuraavilla kaunottarilla on mirandamainen tyyli hallussaan:

4. Charlotte York

(kuva: AOP)

Charlotten tyyli on Sinkkuelämää-nelikosta klassisin ja feminiinisin. Charlotten tyylistä ammentaville on tärkeää asujen hyvä istuvuus. Charlotten hengessä pukeutuvat muun muassa seuraavat Instagramin muotivaikuttajat:

Lue myös: Huippumuotia ja noloja virityksiä - kaikki Sinkkuelämää-sarjan asut esitellään Instagramissa

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat