Kuva: Fotolia

Nopeaa ja tehokasta - katso miten paprika kannattaa pilkkoa

28.10.2016 14:15 - Reija Saarinen

Jokaisella on oma tapansa paprikan pilkkomiseen, mutta yksi niistä on ehkä se kaikista nopein.

Paprika on tuttu kaveri suomalaisessa keittiössä. Jokaisella kotikokkaajalla onkin varmasti oma keinonsa sen pilkkomiseen. Good Housekeeping kuitenkin esittelee sivuillaan tavan, joka saattaa hyvinkin olla se nopein.

Sivuston mukaan homma kannattaa aloittaa siten, että leikkaa pienen palan pois molemmista päistä. Tämän jälkeen veitsi painetaan jostain kohtaa paprikan sisälle ja siemenet poistetaan siten, että paprikaa rullataan pitkin leikkuu lautaa. Seuraavaksi paprika leikataan kolmeen osaan, jotka sitten viipaloidaan.

Nopean ja helpon niksin tarkemmat ohjeet voit katsoa alla olevalta videolta.

Lue myös: Helpommaksi ei juustokakun valmistaminen enää tule - katso resepti

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat