Suomalaisen Saran, 20, "valheellinen" bikinikuva otsikoissa maailmalla - katso miksi!

17.01.2017 16:15 - Senni Loikala

Fitness-bloggaaja Sara Puhdolla on yli 65 000 seuraajaa Instagramissa. Hänen päivityksistään on tullut viraaleja aiemminkin.

Suomalainen fitness-bloggaaja Sara Puhto, 20, on noussut jälleen otsikoihin maailmalla. Positiivisen kehonkuvan puolesta puhuva Puhto julkaisi tällä kertaa kaksi kuvaa, joiden avulla hän tahtoo osoittaa, että vartalo näyttää hyvin erilaiselta riippuen siitä, oletko täysin rentona vai poseeraatko tiedostaen kameran läsnäolon.

Vasemmanpuoleisessa otoksessa Puhto ei poseeraa kameralle ja ero oikeanpuoleiseen poseerauskuvaan on silminnähtävä. Kun Puhto poseeraa kameralle, näyttää hänen vartalonsa solakammalta kuin toisessa otoksessa ja myös vatsalihakset ovat kyseisessä kuvassa näkyvissä.

Puhdon viisi päivää sitten julkaisemasta päivityksestä uutisoivat maailmalla esimerkiksi Glamour, brittien Metro-lehti ja Hello Giggles -ja Refinery29-sivustot.  

Tahdoin jakaa tämän, koska tiedän, miltä tuntuu selata Instagramia ja nähdä kuvia ihmisistä, jotka näyttävät upeilta rannalla. Nämä kuvat ovat usein suunniteltuja eivätkä siis aitoja, ja juuri sen takia ne näyttävät niin hyviltä. Joten älä jää katsomaan niitä ja vertailemaan kyseisiä vartaloita omaan arkivartaloosi. On täysin normaalia, etteivät vatsalihakset ole koko ajan näkyvissä ja ettet ole aina hoikka”, Puhto kirjoittaa päivityksen yhteydessä.

Katso Puhdon hittipäivitys alta.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Viime marraskuussa Puhto julkaisi kaksi kuvaa ja paljasti, miten valokuvissa voidaan huijata takamus näyttämään tavallista muhkeammalta. Kyseisestä päivityksestä uutisoivat maailmalla esimerkiksi Huffington Post, Elite Daily, Aftonbladet ja Expressen

Katso kyseinen päivitys alta.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Syö leivän sijaan riisiä, käytä kalorilaskuria... - Jutta Gustafsbergin vinkit hoikistumiseen

Lue myös: Vältä virhe, johon moni laihduttaja sortuu - asiantuntija neuvoo, kuinka tehostat rasvanpolttoa

Lue myös: Miten painosi vaihtelee päivän aikana? Ravitsemusneuvoja testasi

Kilpailut

Uusimmat