Kuva: Fotolia

"Minä lähden nyt kotiin" - synnytyksessä kuullut lausahdukset koottiin yhteen

24.11.2016 12:15 - Reija Saarinen

Synnytyssaleissa kuuluu kaikenlaista. Sen tietää kätilö.

Uuden elämän synnyttäminen maailmaan on rankkaa. Siksi suusta saattaa kesken kaiken päästä jotain sellaista, mitä ei ehkä tarkoita.

Independent-kokosi sivuilleen hauskoja lausahduksia, joita naiset ovat laukoneet kesken synnytyksen. Mukana on niin uhkailua kuin hämmentävää vertailua huumekokeiluun.

"Eräs nainen tuumasi kerran, että vagina on huonosti suunniteltu, sillä se on miehen keksintö. Hänen mukaansa naiset tarvitsevat paremman vaginan tai parempia lääkkeitä."

"Erään synnytyksen aikaan radioista soi James Bluntin You´re Beautiful -kappale ja se sai erään naisen todellakin hermostumaan - käske hänen painua v*ttuun, hän pilaa hengittämiseni."

"Kerran eräs synnyttäjä tokaisi miehelleen - et tulee lähellekään minua ennen kuin olet hankkinut vasektomian."

"Eräs nainen tuntui saavan ilokaasusta tarvitsemaansa apua, hän nimittäin tokaisi - tämä on parempaa kuin ruohon polttaminen."

"Eräs nainen alkoi väsyä kesken synnytyksen ja totesi - en pysty tähän, peppuni putoaa pois. Todellisuudessa kyseessä oli syntyvä lapsi, ei hänen pyllynsä."

"Eräs nainen tuumasi kerran - te saatte jatkaa ihan vapaasti, mutta minä lähden nyt kotiin."

"Joillekin naisille käy niin, että he tuntuvat menettävän kontrollin työntämiseen, jolloin se tapahtuu kuin itsestään. Eräs nainen säikähti tätä ja huusi - se en ole minä, kuka tämän takana oikein on?"

Lue myös: Suomalaisnainen lähti synnyttämään poikavauvaa – koki synnytyssalissa järisyttävän yllätyksen

Lue myös: ''Vagina on tuhoutunut!'' Lue tuoreiden isien älyttömimmät synnytyssalikommentit

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat