Kuva: Imgur

Mies laihdutti 136 kiloa - ei aio leikkauttaa ylimääräistä ihoa pois

27.09.2016 19:00 - Senja Rapila

Adam Yosemite kertoo, että hänen puolisonsa hyväksyy hänet juuri sellaisena kuin hän on.

Amerikkalainen Adam Yosemite painoi ennen rajua laihduttamista 227 kiloa, johon hän päätyi syömällä noin 5000 kaloria päivässä. Laihdutusprosessin hän aloitti vuonna 2010, kun hän luuli saaneensa sydänkohtauksen.

- Olin koko elämäni halunnut laihtua, mutta se, mikä minut sai tekemän asialle jotain, oli rintakipu, jota luulin sydänkohtaukseksi. Tajusin, että vaikka se ei olisi ollutkaan sitä, seuraavien vuosien aikana samanlainen kipu todennäköisesti olisikin, Yosemite kertoi Independent-lehdelle.

Pistävä kipu rinnassa ei ollut sydänkohtaus, mutta se sai Yosemiten muuttamaan ruokailutottumuksiaan. Hän on laihtunut vuodesta 2010 yhteensä 136 kiloa, joka on jättänyt jälkensä: miehen iho on venynyt lihomisen aikana niin paljon, että ylimääräistä ihoa on jäänyt myös laihdutuksen jäljiltä.

Yosemite ei kuitenkaan aio käydä leikkauttamassa ylimääräistä ihoa pois kropastaan, vaan aikoo opetella elämään sen kanssa.

- Minulla on puoliso, joka on pudottanut itsekin 45 kiloa tapaamisemme jälkeen, jonka kanssa menen naimisiin vajaan kuukauden päästä. Hän hyväksyy minut sellaisena kuin olen.

Muistoksi prosessista hän on ottanut tatuoinnin, jossa on kuva 226 kg:n painosta. 

Lähde: Independent

Lue myös: Kuvat leviävät: Bloggaaja pudotti yli puolet painostaan vuodessa!

Kilpailut

Uusimmat