Mallikaunotar julkaisi vapaa-ajan kuvansa: Kainalokarvat, ihottuma ja vatsamakkara esillä

17.02.2017 17:15 - Senni Loikala

Kun brittimallin suhde omaan kehoonsa muuttui epäterveeksi, ei hän voinut jatkaa enää itsekritiikin viljelemistä.

Brittimalli Emily Bador, 20, sai malliuransa lupaavaan alkuun jo vuosia sitten. Vaikka hän pystyi työllistämään itsensä mallina kaikkien tuntemille tahoille, kuten esimerkiksi H&M:lle ja Adidakselle, koitti hetki, jolloin hän ymmärsi suhteen omaan kehoonsa muuttuneen epäterveeksi.

Joulukuussa Bador julkaisi lähes 78 000 seuraajan Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoi avoimesti uudesta, aiempaa lempeämmästä tavasta suhtautua kehoonsa. Päivityksessä oli myös ”ennen ja jälkeen” -kuvat Badorista ja niistä huomasi, että mallin paino oli noussut aiempaa terveempiin lukemiin.

Katso kyseinen päivitys alta.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Muokkaamattomia kuvia 

Sittemmin Bador on julkaissut sosiaalisessa mediassa säännöllisesti päivityksiä, joissa hän puhuu positiivisen kehonkuvan puolesta.

Viime viikolla Bador julkaisi itsestään alusvaatekuvan ilmeisesti omasta kodistaan. Otoksesta näkyy, ettei Bador ole ajellut kainaloitaan ja hänen reisissään on ihottumaa eikä vatsa ole täysin litteä - hän näyttää samanlaiselta kuin moni tavallinen nainen.

Se ei vähennä arvoasi, ettei vatsasi ole litteä. Et ole sen vähempiarvoinen, koska et ole sheivannut kainaloitasi. Et ole sen vähempää kaunis, koska sinulla on arpia, raskausarpia, ihottumaa, aknea.

Olen korviani myöten täynnä naisten kehon esineellistämiseen ja miten se näköjään hyväksytään, että naisen ulkonäkö muka määrittäisi hänen arvonsa.

Katso tuo päivitys alta.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Katso alta mallikuvia Badorista tämän Instagram-tililtä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lisää mallikuvia Badorista pääset katsomaan täältä.

Lue myös: Victoria's Secret antaa mallikaunottarensa raskausarpien näkyä - kuvat leviävät netissä

Lue myös: Fitness-mallin paino nousi 12 kilolla - somekansan reaktio järkyttää

Kilpailut

Uusimmat