Kuva toisiaan halaavista vastasyntyneistä liikuttaa - taustalla riipaiseva tarina

07.09.2016 12:15 - Senni Loikala

Synnytyksen jälkeinen aika osoittautui äärimmäisen raskaaksi, sillä toinen kaksospojista syntyi harvinaisen palleatyrän kanssa.

Tuoreet amerikkalaisvanhemmat Brandy Guettler ja Tommy Buchmeyer julkaisivat perjantaina Facebook-päivityksen, josta on tullut nopeasti massiivinen nettihitti.

Päivityksessä on valokuva reilu viikon ikäisistä kaksospojista, joista toinen on hengityslaitteessa. Toinen kaksosista, joka ei ole hengityslaitteessa, hymyilee silmät kiinni samalla, kun hän halaa sairasta sisarustaan.

CBS12 uutisoi riipaisevasta tarinasta kuvan takana. Hengityskoneessa oleva vauva, Hawk, kärsi syntymästään lähtien hengenvaarallisesta palleatyrästä. Se estää keuhkoja kehittymästä normaalisti. Selvityminen on mahdollista ainakin leikkauksen avulla.

Hawk on ollut niin huonossa kunnossa, että hän on käynyt useamman kerran lähellä kuolemaa. Pikkuinen taistelee kuitenkin elämästä, ja hänellä on toivoa selviytyä.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun he koskettivat ensimmäisen kerran toisiaan. Heti, kun Mason tunsi veljensä vierellään, hän otti Hawkin halaukseen ja hymyili näin suuresti”, vanhemmat kertovat päivityksessä.

Synnytyksen jälkeinen aika on ollut erityisen raskas vanhemmille Hawkin heikon terveydentilan takia. He ovat kuitenkin kiitollisia kaikesta tuesta, jota he ovat saaneet tutuilta ja tuntemattomilta sen jälkeen, kun kaunis päivitys lähti leviämään netissä ympäri maailmaa.

Katso koskettava päivitys alta.

PÄIVITYS 15.00. Kaksosten vanhemmat kertovat Facebookissa, että Hawk-poika on nukkunut pois. He kertovat sen tapahtuneen rauhallisesti ja tietävänsä nyt, ettei vauva enää kärsi. 

Lue myös: 10 uskomatonta asiaa, joita vauvat tekevät kohdussa

Lue myös: Suomalaiskätilö tsemppaa äitejä: "Vauvat tietävät tasan tarkkaan mitä tekevät"

Lue myös: Parkuuko vauva? Ota tutkitusti rauhoittava keino haltuusi

Lähde: CBS12

Kilpailut

Uusimmat