Kuva: Shutterstock

Teinityttö yllätti kaikki hellyttävällä teollaan lennolla - päivityksestä valtava nettihitti

25.06.2018 12:15 - Iiro Myllymäki

15-vuotias tyttö meni lennolla yksin matkustaneen kuurosokean miehen seuraksi.

Netissä leviää sydäntälämmittävä tarina 15-vuotiaan teinitytön teosta lennolla. Lentomatkustaja Lynette Scribner on jakanut Facebookissa tarinan kuurosta ja sokeasta matkustajasta Timistä, joka matkusti hänen kanssaan samalla lennolla yksin. Lennon matkustamohenkilökunta ei yrityksistään huolimatta kyennyt kommunikoimaan Timin kanssa, ja yksi matkustajista päätti tulla apuun.

15-vuotias Clara Daly oli oppinut amerikkalaista viittomakieltä, koska lukihäiriön takia hänen oli hankala oppia muita kieliä.

”Loppulennon ajan hän piti Timille seuraa ja piti tästä huolta. Oli kiehtovaa seurata, kun Clara piirsi kirjain kerrallaan Timin käteen. Tim pystyi ’lukemaan’ Claran merkkejä, ja näin he pitivät yllä eloisaa keskustelua”, Scribner kirjoittaa Facebookissa.

Eräässä kohtaa keskustelua mies kysyi Claralta, onko tämä kaunis, ja Scribnerin mukaan tämä sai tytön nauramaan ja punastumaan. Tässä vaiheessa toinen matkustaja, joka osasi hieman viittomakieltä, viittoi Timille innostuneesti ”kyllä”-vastauksen.

”En muista milloin olisin nähnyt niin monen ihmisen olevan halukkaita auttamaan toista ihmistä. Kaikki meistä Timin lähellä olleista matkustajista nauroivat ja hymyilivät ja nauttivat siitä, miten iloinen Tim oli juttukaveristaan”, Scribner kirjoittaa ja kiittää vielä päivityksessään Claraa ja matkustamohenkilökuntaa näiden Timille tarjoamastaan avusta.

”Tämä oli kaunis muistutus siitä, että tänä aikana kun paljon kamalia asioita tapahtuu on olemassa edelleen hyviä ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan toinen toistaan.”

Naisen päivitys on saanut Facebookissa hurjan suosion. Tarina on kerännyt yli miljoona reaktiota, ja sitä on myös jaettu yli 600 000 kertaa. Koska päivitys levisi niin laajalle, se saavutti myös kyseessä olleen Alaska Airlines -lentoyhtiön huomion. Scribner kirjoittaa, että lentoyhtiö aikoo olla vielä yhteydessä Claraan ja Timiin tarinan tiimoilta.

Voit katsoa koko päivityksen alta tai tämän linkin takaa.

Lue myös: Naista pilkattiin ylipainon takia lennolla - tuntemattoman miehen ele pelasti päivän

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat