Pariskunnan suloinen selfie hämmentää Twitterissä - huomaatko oudon yksityiskohdan?

29.04.2017 09:15 - Iiro Myllymäki

Selfie saattaa ensikatsomalla näyttää täysin normaalilta. Sitä se ei ole.

Selfiet ovat jo niin jokapäiväinen osa kuvavirtaamme, että harvat niistä nousevat erityisiksi puheenaiheiksi. Toisin kävi erään eilen torstaina julkaistun pariskuntaselfien kohdalla. Tämä kyseinen selfie on kerännyt Twitterissä jo liki 90 000 tykkäystä.

Kuvassa suloinen nuoripari poseeraa peilin edessä. Miehen jakamassa kuvassa kuvatekstinä lukee ”Rakastan tyttöystävääni, vaikka hän onkin kaksonen.” Ensikatsomalla kaikki saattaa näyttää kuvassa normaalilta. Kannattaa kuitenkin katsoa uudestaan.

Kuvan nainen katsoo kuvassa suoraan kameraan, mutta tästä huolimatta myös hänen heijastuksensa peilistä katsoo suoraan kameraan. Tämä luonnollisestikin on vastoin kaikkia fysiikan lakeja. Twitterissä monet ovat ihmetelleet, mistä kuvassa on oikein kysymys:

Eräs Twitter-käyttäjä kertoi oman selityksensä, ja tämän twiitin saaman tykkäystulvan perusteella monet allekirjoittavat hänen selityksensä.

”Vitsi on siinä, että kaksosilla on ’kahdet kasvot’ tai kaksi persoonaa. Tämä on muokattu kuva, joka leikittelee tällä idealla”, nainen selitti.

Lue myös: Twitter sekosi naisen iltapukuselfiestä - huomio kiinnittyi yllättävään asiaan

Lähde: Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat