Kuva: Fotolia

Älä ikinä sano naiselle, että pidät hänestä enemmän meikkaamattomana - 3 painavaa syytä

28.04.2017 08:15 - Rea Tallgren

Luonnollisen lookin kehuminen on vielä täysin hyväksyttävää, mutta sen vertaaminen meikattuun naamaan on aina riski.

Elite Daily on nostanut esiin jokapäiväisen aiheen, mutta uudella kulmalla. Sivusto on ottanut puheeksi sen, miten naisen meikkimäärää on soveliasta kommentoida - vai onko ylipäätään. Kirjoittajan mielestä ei. Hän sanoo, että joka kerta, kun miehet kommentoivat naisten näyttävän "paljon paremmilta ilman meikkiä", hän joutuu pyörittelemään silmiään paheksuvasti.

Jutussa listataan kolme painavaa syytä sille, miksi naisen meikitöntä lookia ei saisi kehua. 

1. Naiset eivät valitse asujaan teidän takianne. Naiset eivät käytä koruja teidän takianne. Ja naiset eivät todellakaan meikkaa teidän takianne. Meidän pitää lopettaa sellainen ajattelumalli, että mitä paremmalta nainen miehen silmissä näyttää, sitä onnellisempi hänen elämästään tulee. 

2. Luonnollinen look hyvin harvoin on lähelläkään luonnollista. Jos tykkäät Instagramissa jonkun kaunottaren "heräsin näin" -kuvasta, on kuvassa vähintään filtteriä, tai värjätyt kulmakarvat ja ripsenpidennykset. Ja entä julkkisihastuksenne sitten? Jotka näyttävät elokuvissa täydellisiltä ilman meikkiä? Heidän täydellinen lookinsa ei todellakaan ole Luojan luomaa, vaan ammattilaisten työn tulosta. Jos minulla olisi kokonainen kauneustiimi takanani, näyttäisin minäkin varmasti aina virheettömältä! 

3. Olemme KAIKKI luonnonkauniita. Se, että kehut naisen näyttävän paremmalta ilman meikkiä, ei ole kohteliaisuus. Sano hänelle mieluummin, että hän näyttää kauniilta aina. Kehu häntä, kun hän herää, ja kun hän on laittautunut viimeisen päälle. Jos kehut hänen näyttävän "paremmalta" tietynlaisena, arvostelet auttamatta sitä, miltä hän näyttää muulloin ja saat hänet tulemaan itsetietoiseksi.

Voin kertoa, että yksikään mies tuskin on rakastanut suudella kassani silloin, kun minulla on niin tummaa huulipunaa, että sen väri lähentelee jo musta. Mutta arvatkaapa mitä; ei voi mitään! Jos mies pitää minusta, ja minä pidän siitä, miltä tumma huulipuna huulillani näyttää, hänen täytyy vaan hyväksyä se!

Kerroimme aiemmin Setareh Hosseinista. Hän on maskeeraja, joka on luonut omanlaisensa meikin jokaiselle horoskooppimerkille. Toinen toistaan upeampiin meikkilookkeihin Hosseini on kerännyt kullekin horoskooppimerkille ominaisia piirteitä. Katso juttu kuvineen tästä

Lue myös: Huuliin lisätään nyt pieni, mutta näyttävä yksityiskohta - katso esimerkit ja kokeile itse

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat