Trans-mies jakoi puhuttelevan ennen-jälkeen-kuvan itsestään - "Stereotypioita pitää murtaa"

28.03.2017 18:45 - Iiro Myllymäki

Jaimie Wilson jakoi itsestään paljastavat kuvat ennen ja jälkeen sukupuolenkorjausprosessin. Miehestä on tullut avoimuutensa ansiosta inspiraatio monelle.

Sukupuolenkorjauksen läpikäynyt mies Jaimie Wilson on jakanut Instagramissa yli 100 000:lle seuraajalleen puhuttelevan kuvan, jossa hänet nähdään sekä naisen että miehen ruumiissa. Vasemmalla olevassa selfiessä Wilson poseeraa bikineissä ennen sukupuolenkorjausprosessiaan. Oikealla hän sen sijaan poseeraa yläosattomissa miehenä, täysin omana itsenään.

Kuvatekstissä mies haluaa painottaa, että kaikki transsukupuoliset eivät anna ulkonäöllään suoria viitteitä transsukupuolisuudestaan. Vaikka Wilson koki olevansa mies, se ei estänyt häntä pukeutumasta feminiinisesti.

”Kun kerroin ihmisille transsukupuolisuudestani, he eivät uskoneet minun olevan oikeasti mies, koska olin esittänyt itseni niin feminiinisenä 18 vuotta. Joten miksi julkaisen tämän vertailukuvan? Koska haluan ihmisten ymmärtävän, ettei sillä ole väliä, miltä joku näyttää. Jos jollain on kanttia kertoa olevansa transsukupuolinen tai homoseksuaali tai biseksuaali, uskokaa heitä ja tukekaa heitä, koska stereotypioita pitää murtaa”, Wilson kirjoittaa.

Mies on ennenkin jakanut ennen-jälkeen-kuvia Instagram-tilillään murtaakseen ihmisten ennakkoluuloja:

Wilsonista on tullut avoimuutensa ansiosta inspiraatio monelle. Häntä kiitellään Instagram-kuvien kommenteissa vuolaasti tarinansa jakamisesta. Monet ovat myös käyneet kuumina miehen paljastavien kuvien vuoksi.

”Olet kaunis. Mielestäni tarinasi on upea. Toivottavasti se rohkaisee useampia meistä HLBT-yhteisössä olemaan entistä avoimempia. Kiitos tarinasi jakamisesta. Voi hyvin, komistus.”

”Hyvänen aika, olet upea kummin vain! Olen niin iloinen siitä, että voit viimein olla oma itsesi. Onnittelut!”

”Onnea siitä, että sinulla oli rohkeutta olla se ihminen, joka tiesit olevasi. Muodonmuutoksesi on uskomaton ja viestisi ihmisyyden arvostamisesta on todella kaunis.”

Lue myös: Muotilehti Vogue teki historiaa: Kansikuvassa poseeraa ensimmäistä kertaa transsukupuolinen malli

Lue myös: Järkyttävä tutkimus: Ihmisryhmä, josta 40 prosenttia yrittää itsemurhaa

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat