Kuva: Fotolia

Tosielämän kauhutarinat kerättiin yhteen - lue karmivat kertomukset omalla vastuullasi!

27.03.2017 21:15 - Erica Alaluusua

Reddit-sivuston käyttäjät paljastivat karmaisevimmat kauhutarinansa.

Fiktiivinen kauhu on monille suuri nautinto, mutta entäs jos kauhu siirtyykin todellisuuteen? Reddit-sivustolla pyydettiin käyttäjiä jakamaan pahimmat tosielämän kauhutarinat, joita he ovat itse kokeneet. Keräsimme karmaisevimmat kertomukset lukijoidemme iloksi, ja vapaasti suomennetut tarinat voit lukea alta.

Mies ikkunassa

”Kun olin lapsi, koin erittäin omituisen tilanteen, kun luokkatoverini ilmaantui vanhemman siskonsa, sekä äitinsä kanssa kotiimme. He yöpyivät olohuoneessamme, eikä kukaan selittänyt, mitä tapahtui.

Myöhemmin selvisi, että luokkatoverini oli ollut huoneessaan ja kääntynyt ikkunaansa kohden. Hän huomasi, että ikkunasta tuijotti tuntematon mies ja alkoi välittömästi kiljua. Hänen äitinsä saapui paikalle, ja mies vain tuijotti ikkunasta jonkin aikaa, ennen kuin poistui.

Poliisi saapui paikalle, ja neuvoi heitä yöpymään jossakin muualla. Meidän kotimme oli ainoa paikka, johon he olivat päässeet yöpymään.”

Erikoinen ryöstö

”Olin juuri muuttanut uuteen kotiini, kun sairastuin niin pahasti, että jouduin asumaan hetken vanhemmillani. Kukaan ei tiennyt uutta osoitettani tai ollut vielä käynyt uudessa kodissani. Olin niin sairas, etten ollut purkanut edes tavaroitani.

Sairastaessani vanhempieni luona, kotini ryöstettiin. Ryöstäjät eivät koskeneet yhteenkään arvotavaraani, he veivät ainoastaan päiväkirjani, joita oli lukuisia. Joku oli penkonut tavarani lävitse ja ottanut ainoastaan päiväkirjani. Kaikki päiväkirjani näyttävät samalta, ja olen kirjoittanut niitä vuosikaudet. Asuntoni oli kolmannessa kerroksessa, eikä murrosta ollut jälkiä. Ikkunani alla ovat kuitenkin tikapuut, joten ehkä he kiipesivät?”

Ylimääräinen vierailija ja riivattu televisio

”Eräänä iltana, kun unohdin lukita oven, humalassa oleva nainen käveli asuntoomme, ja alkoi nousta portaita ylös. Heitimme hänet ulos ja hän sanoi: ”Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olen tehnyt näin." Pulttasin oveni kiinni.”

”Tulin kotiini, ja kaikki valot olivat poissa päältä. Kun menin makuuhuoneeseen, televisiossani oli musta ruutu, ja alalaidassa näkyi valkoinen teksti, jossa luki; ”en ole kotona”. Toisella kerralla makuuhuoneeni televisioon oli ilmaantunut ”lumisade”, jonka sivuilla oli mustat reunukset. Olen aika varma, että televisioni on riivattu.”

Kammottavat lemmikkikuolemat

”Tyttäreni huoneessa tapahtuu jatkuvasti omituisia asioita. Jokainen lemmikki, joka hänellä on ollut, kuolee. Hänellä on ollut useampi kala, joka kuolee yllättäen, sekä kilpikonna, joka kuoli noin kuukauden jälkeen. Yksi lintu kuoli kahdessa viikossa. Keksin aina jonkin omituisen selityksen, mutta nämä karmivat minua silti.

Silloin kun hänen lintunsa kuoli, en ollut itse kotona. Siskoni kertoi, että he olivat edeltävänä iltana olleet alakerrassa, kun tyttäreni oli juossut portaat alas kertoakseen, että hänen vaatekomerossaan oli joku. He kaikki olivat kertoneet, ettei siellä ollut ketään, ja vielä tarkistaneet asian, kuultuaan jonkun naurua huoneesta. Seuraavana aamuna kun tyttäreni heräsi, lintu oli kuollut.”

Mielikuvitustoveri

”Minulla oli pienenä mielikuvitusystävä, josta en nykyisin muista kauheasti. Vanhempana olen saanut kuulla mitä omituisempia faktoja tästä ystävästä, joka oli ilmeisesti valtaisa osa elämääni.

Asumme moottoritien laidalla, ja eräänä päivänä äitini avasi ulko-oven tuntemattomalle miehelle, joka oli löytänyt minut kävelemästä yksin moottoritieltä. Olin selittänyt olleeni seikkailulla mielikuvitusystäväni kanssa, ja kertonut löytäneeni pensasaidan takaa aukon, josta pääsi livahtamaan moottoritielle.

Vuosia myöhemmin olimme viettämässä joulua isäni suvun kanssa. Paikalla oli setäni, joka oli myös asunut talossa. Setäni kertoo, että karkasi pienenä moottoritielle, ja yllättäen hän oli käyttänyt samaa reittiä kanssani. Ilmeni, että myös hänellä oli ollut mukanaan mielikuvitusystävä.”

Lue myös: Ihmisten pelottavimmat kertomukset saavat karvat nousemaan pystyyn - lue jos uskallat

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat