Teinityttö editoi ex-kaverinsa pois yhteiskuvasta - hauskasta kuvaparista nettihitti

27.03.2017 10:15 - Iiro Myllymäki

Teinitytön twiittaama kuvapari on kerännyt noin 50 000 tykkäystä.

Joskus ystävyyssuhteet ajautuvat karille. Näissä tapauksissa saattaa olla ärsyttävää törmätä vanhoihin kuviin, joissa itse poseeraa entisen ystävänsä kanssa. Eräs teinityttö keksi pisteliään tavan päästä eroon tästä ongelmasta.

18-vuotias Serena Caballero jakoi Twitterissä kaksi kuvaa, joista toisessa hän poseeraa kameralle iloisesti kaverinsa kanssa. Toisesta kuvasta nainen on puolestaan editoinut tuon kaverinsa kokonaan pois, sillä kaveruussuhde ei selvästikään ollut kestävää laatua. Caballero kuitenkin piti omasta poseerauksestaan kuvassa niin paljon, ettei halunnut poistaa kuvaa kokonaan.

Caballeron twiitti on saanut jo melkein 50 000 tykkäystä. Kommenteissa monet ovat esitelleet omia editointitaitojaan, jotka ovat auttaneet heitä pääsemään yli ikävistä ihmisistä elämässään.

Mitä tästä opimme? Jos haluat editoida ihmisiä pois paitsi elämästäsi, myös kuvistasi, voit joko sutata heidän naamansa, laittaa naaman päälle emojin tai käyttää Picsart-kuvanmuokkaussovellusta kuten Caballero on sanonut käyttäneensä. Tämän jälkeen voit vain toivoa, että ikävät muistot poistuvat mielestä yhtä helposti kuin naamat kuvista.

Lue myös: Teinityttö epäili poikaystäväänsä pettämisestä - "pikkumainen" reaktiotapa huvittaa netissä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat