Kuva: Youtube

Mies söi vinyylilevystä tehdyn pirtelön hävittyään vedon: "En suosittele" - katso video

18.04.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Mies sekoitti vinyylin jäätelön sekaan. Lopputulos ei ollut maukas.

Eräs mies löi vetoa Reddit-yhteisöpalvelussa siitä, julkaiseeko räppäri Kendrick Lamar toisenkin albumin pääsiäisen aikaan. Lamar julkaisi DAMN-nimisen albumin pitkäperjantaina, ja erään faniteorian mukaan sille seuraisi jatko-osa jo sunnuntaina pääsiäispäivänä. Reddit-käyttäjä oli vakuuttunut, että Lamar julkaisee jatko-osan pääsiäisenä ja lupasi syödä Lamarin aiemman vinyylilevyn, jos uutta albumia ei tulekaan.

/u/CousinTyrone-nimellä Redditissä esiintyvä mies joutui nielemään pettymyksen karvaan kalkin – ja vinyylin – kun hän hävisi vedon. Mies piti lupauksensa ja sekoitti vinyylilevyn puolikkaan osaksi pirtelöä. Koko tilanne kuvattiin videolle, jonka voit katsoa alta:

Videon perusteella vinyyli-jäätelö-pirtelö ei ole kovinkaan herkullista syötävää. Videon kommenteissa monet ovat miettineet, eikö vinyylilevyn syöminen ole vaarallista. Mies on Redditissä antanut tilannepäivitystä siitä, mitä vinyylipirtelön syömisen jälkeen on tapahtunut.

”Otin paljon laksatiiveja, jotta vinyyli tulisi ulos niin nopeasti kuin suinkin. On kulunut noin 16 tuntia siitä, kun söin tuon ja tunnen edelleen sen vaikutukset. Kaiken kaikkiaan, en suosittele ketään syömään vinyyliä”, mies kirjoittaa.

Mies kirjoittaa myös, ettei ole saanut tempauksestaan mitään varsinaisia sivuoireita – runsaan ulostamisen lisäksi.

Lue myös: 20 arvokkainta vinyylilevyä listattiin - jos löytyy kotoasi, voit pian olla rikas

Lähteet: NME, Reddit

Kilpailut

Uusimmat