Kuva: Fotolia

Uskomaton salaliittoteoria leviää: Australiaa ei ole olemassa!

29.03.2017 16:15 - Erica Alaluusua

Salaliittoteorioita on monia, mutta tätä teoriaa ei moni tainnut aavistella.

Verkossa leviää erikoinen, Ruotsissa asuvan Shelley Florydin Facebookiin kirjoittama teoria, jonka mukaan Australiaa ei olekaan olemassa, vaan kyseisen maanosan olemassaolo olisi valtavaa huijausta.

Hitiksi nousseen teorian mukaan historiankirjoissa on virheellistä tietoa. Florydin mukaan britit eivät oikeasti perustaneet vangeille rangaistussiirtokuntaa Australiaan vuonna 1788, kuten historia kertoo. Sen sijaan teorian mukaan britit olisivat joukkohukuttaneet 160 000 vankiaan, mistä Floryd puhuu "yhtenä historian suurimpana massamurhana.

Floryd väittääkin Australiaa kaikkien aikojen suurimmaksi huijaukseksi, ja kehottaa ihmisiä liittymään totuuden tietävien joukkoon.

Uusi teoria on saanut yli 38 000 tykkäystä, lähes 24 000 jakoa, sekä yli 54 000 kommenttia. Päivityksen kommentoijat ovat ehdottaneet kirjoittajan olevan päihteiden vaikutuksen alaisena, kun taas osa australialaisista on itsekin sanonut teorian kuulostavan loogiselta, joskin oletettavasti sarkasmilla höystettynä. 

Lue alta vapaasti suomennettu ote uudesta teoriasta, jonka mukaan Australiaa ei ole olemassa. 

"Australiaa ei oikeasti ole olemassa. Se on huijausta, jolla meidät on saatu uskomaan, että britit siirsivät rikolliset muualle. Todellisuudessa nämä rikolliset lastattiin laivoihin ja lähetettiin matkalle, jolla he hukkuivat, eivätkä koskaan nähneet enää maata. Australia on peitetarina yhdelle historian suurimmista massamurhista, jonka yksi suurimmista maailmanvalloista teki. 

Australiaa ei ole olemassa. Kaikki todisteet ovat oikeasti hyvin sepitettyjä valheita tai dokumentteja, joiden takana ovat maailman johtavat valtiot. Australialaiset ystäväsi? He ovat oikeasti näyttelijöitä tai tietokoneella ohjelmoituja, osana juonta maailman huijaamiseksi.

Jos kuvittelet, että olet joskus käynyt Australiassa, olet erittäin väärässä. Lentäjät ovat tässä mukana, ja ovat oikeasti lentäneet jonnekin läheiselle saarelle, ja joissakin tapauksissa Etelä-Amerikkaan, jonne he ovat palkanneet ihmisiä näyttelemään australialaisia. 

Australia on suurimpia huijauksia, mitä on koskaan tehty, ja teitä jokaista on huijattu. Liity liikkeeseemme tänään ja tee selväksi, että myös muita on petkutettu. Tee selväksi, että Australia on vain valtava peitetarina."

Tilapäivityksen näet kokonaisuudessaan alta.

Jos upotus ei näy, tilapäivityksen näet myös täältä.

Lue myös: Älytön salaliittoteoria leviää netissä - oikea Avril Lavigne kuoli jo 2003?

Lue myös: Räppärillä oma teoria Ebolasta: "Väestönkasvun hallinnan muoto"

Kilpailut

Uusimmat