Tässä on Radio Novan JUHANNUS TOP200-listan ykkönen!

21.06.2014 23:30 -

Radio Novan legendaarinen JUHANNUS TOP200-lista soi tuttuun tapaan juhannuslauantaina. Kappaleita sai äänestää ja ehdottaa Radio Novan verkkosivuilla kuukauden verran. Vuoden 2014 voittaja kertoo vaahtokarkeista ja sinisestä taivaasta.

Suosituimmaksi kappaleeksi nousi ylivoimaisesti Kasmir tuoreella hitillään Vadelmavene. Kesäinen biisi on täynnä hyvää tunnelmaa ja kertosäe tempaa helposti mukaan. Kasmir on onnistunut laulamaan tunteella ja rennosti. Vadelmavene keräsi ennätysmäärän ääniä Radio Novan JUHANNUS TOP200-listalla.

Tavoitimme Kasmirin keikalta ja kyselimme fiiliksiä juhannuksen ykkösbiisistä.

– Pieni sanattomuus ilmassa tässä näin, sanoo riemusta takerteleva Kasmir. 

Vadelmaveneessä on paljon sellaista käsin kosketeltavaa, mihin on helppo samaistua. Omaperäisyys selvästi palkitaan.

– Uskon mun musiikkiin sata prosenttia. Mutta eihän sitä koskaan kunnolla osaa sanoa, mistä meidän katajainen kansa oikein tykkää. Ihan mahtavaa, että mun vinksahtanut suomipoppi on mennyt ihmisiin läpi, toteaa Kasmir.

Biisissä lauletaan Hangosta, mikä on lähellä Kasmirin sydäntä. Artistilla on nimittäin kesämökki siellä. Idea biisistä ja sen viestistä syntyi juuri kyseisellä mökillä. Kertosäkeen on kirjoittanut rap-artisti Pyhimys.

– Jotenkin valkeni se, miksei sitä laulaisi itselleen tärkeistä asioista, selittää Kasmir.

Kasmirin perässä, listakärjeen nousivat Haloo Helsingin Vapaus Käteen Jää (2.), sekä Nopsajalka hitillään Lupaan Olla (3.). Suvi Teräsniskan Jos Menet Pois nousi neljännelle sijalle.

Kuuntele Radio Novan JUHANNUS TOP200-LISTA 2014 kokonaisuudessaan:

Kilpailut

Uusimmat