Erilaiset äidit -ohjelmassa seurataan naispariskunnan elämää uuden pienokaisen kanssa

27.06.2013 12:42 -

Helsinki Pride -tapahtuman kunniaksi Radio Novan haastattelussa Erilaiset äidit -ohjelmasta Laura ja Mari.

Annikan ja Sarin vieraiksi saapuivat Laura ja Mari, jotka tullaan näkemään Erilaiset äidit -ohjelman toisella tuotantokaudella. Pariskunnalle on luvassa perheenlisäystä keinohedelmöityksen avulla. Prosessi oli pitkä ja haastava, mutta lopulta se tuotti tulosta. Yksinäisten naisten tai naispariskuntien ei ole mahdollista hakea keinohedelmöitystä julkisella puolella, eikä se ole yksityiselläkään puolella itsestäänselvää.

- Lähdimme ensin liikkeelle siitä, että etsimme netistä tietoa mitä voimme tehdä, mihin pitää mennä, mitkä ovat vaihtoehdot ja mikä on onnistumisen mahdollisuus. Ensin meidän piti etsiä paikka, joka ottaa meidät vastaan, sillä yksityisellä puolella on oikeus olla ottamatta meitä vastaan. 

- Ensimmäinen paikka mihin soitettiin, otti meidät hyvin avosylin vastaan. Kysyin kädet täristen, että otatteko naispareja vastaan, niin siellä sellainen naishenkilö vastasi "Tottakai otetaan, tervetuloa!" Sitten varasimme sinne ensimmäisen ajan.

 

Erilaiset äidit -ohjelmassa seurataan suomalaisperheitä, joihin syntyy vauva. Suosittu sarja jatkuu AVAlla vuonna 2013.

Uusi ohjelmasarja Erilaiset äidit oli suuri menestys AVA:lla viime vuonna. Näimme miten vanhempien eri syntyperän ja uskontokuntien väliset haasteet ratkaistiin rakkaudella ja luovuudella. Miten lapsettomuudesta vuosia kärsinyt pariskunta sai avun lapsettomuushoidoista sekä olimme mukana luonnonmukaisessa kotisynnytyksessä.

Vuonna 2013 luvassa on lisää ajatuksia herättäviä aiheita ja elämänmakuisia tarinoita vanhemmuudesta.

Kilpailut

Uusimmat