Johtaja, kuluttajaliiketoiminta

Haemme ilmiömäistä ammattilaista rakentamaan kanssamme uutta, entistäkin yhtenäisempää MTV:tä.

Vastaat MTV:n kovassa kasvuvauhdissa olevasta kuluttajaliiketoiminnasta, johon kuuluu mm. webtv-palvelut MTV Katsomo ja Filmnet. Olet tulosvastuullinen ja johdat sekä kehität toimintaa suunnitelmallisesti. Yksikkö tekee saumatonta, tavoitteellista yhteistyötä koko talon, mutta erityisesti Sisällöt-yksikön kanssa. Toimit esimiehenä ammattitaitoiselle tiimille ja raportoit MTV:n kaupalliselle johtajalle. Olet myös MTV:n kaupallisen johtoryhmän jäsen.

Olet kovan luokan kuluttajaliiketoiminta-ammattilainen, ja toivomme, että media-ala on sinulle entuudestaan tuttu. Sinulla on näkemystä internet-liiketoiminnan tulevaisuudesta, ja ymmärrät myös mainonnan päälle.

Olet vahva visionääri ja osaat innostavasti kertoa, mihin suuntaan ollaan menossa ja miten sinne päästään. Tuot omat näkemyksesi esiin rakentavasti ja rohkeasti, mutta olet myös hyvä kuuntelija. Saat tiimisi toimimaan hyvässä yhteishengessä ja ylittämään tavoitteet. Pidät pääsi kylmänä tilanteessa kuin tilanteessa. Olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja löydät olennaisen monimutkaisistakin kuvioista. Neuvottelet ja keskustelet sujuvan luontevasti myös englanniksi.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus 21.10.2014 mennessä ja liitä siihen CV:si sekä lyhyt, ytimekäs englanninkielinen hakemus.

Lisätietoja antaa johdon konsultti Raija Kemiläinen/Leader Point Oy. Raija on parhaiten tavoitettavissa 13.10.2014 aamulla ja illalla puh. 040 766 8667 tai sähköpostitse raija.kemilainen@leaderpoint.fi.