Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun resepti: Jouluinen ohrapuuro
1,5 dl Myllyn Paras kokonaisia esikypsytettyjä ohrasuurimoita
3 dl vettä
1 tl suolaa
1 l maitoa (ei rasvaton)
Mustikoita (pakaste)
Kardemummaa jauhettuna
sokeria
Kiehauta vesi ja lisää ohrasuurimot sekä suola. Anna kiehua niin, että neste imeytyy suurimoihin. Kaada sekaan maito ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 45 min. Tämän jälkeen ota levy pois päältä ja anna puuron tekeytyä vartti kannen alla. Piilota puuroon halutessasi manteli. Tarjoile puuro sulaneiden tai vähän jäisten mustikoiden kanssa, jotka voit maustaa sokerilla mielesi mukaan. Ripottele päälle vielä jauhettua kardemummaa.
-Vappu