Puolukka-vispipuuro

16.09.2016 13:02 - Riikka Hagelin

Lisää puolukat ja vesi kattilaan ja kiehauta, keitä hiljalleen poristen noin 10-15 min.

5 dl puolukoita (tuore tai pakaste)

8 dl vettä

1 dl sokeria

3-4 hyppyselllistä suolaa

1 tl vaniljasokeria

1,5 dl Myllyn Paras tumma mannasuurimo

Lisää puolukat ja vesi kattilaan ja kiehauta, keitä hiljalleen poristen noin 10-15 min. Tämän jälkeen siivilöi mehu ja heitä kuoret pois. Kaada neste takaisin kattilaan ja lisää joukkoon sokerit ja suola ja kiehauta. Kun neste on kiehahtanut, vähennä lämpöä ja vispaa joukkoon mannasuurimot. Anna puuron kypsyä hiljalleen pulputtaen ja välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Anna valmiin puuron jäähtyä hyvin, jonka jälkeen vispaa puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella. Tarjoa maidon ja sokerin kanssa.

Kilpailut

Uusimmat