Kuva: Vappu Pimiä

Vapun resepti: Gluteenittomat amerikkalaiset pannarit

30.03.2017 12:00 - Riikka Hagelin - Luettu 2 881 kertaa

Amerikkalaiset pannarit ovat ihana lisä viikonlopun aamiaispöytään. Taikinan voi tehdä jo edellisenä iltana odottamaan tai aamulla ja odottaa vain 20min ennen paistoa. Vaikka et olisi gluteenittomalla ruokavaliolla, nämä maistuvat taatusti!

Gluteenittomat amerikkalaiset pannarit

5-6dl piimää

3kananmunaa

4rkl Urtekram kookossokeria

2dl Urtekram kaurahiutaleita

2dl Urtekram yleisleivontamixiä

1 tl Urtekram leivinjauhetta

0,5tl ruokasoodaa

1/3 tl Urtekram vaniljajauhetta

0,5tl Urtekram aito kanelia jauhettu

Pari hyppysellistä suolaa

(kuva: Vappu Pimiä)

Paistamiseen:

Urtekram neitsyt kookosöljyä

Tarjoiluun:

Urtekram vaahterasiirappia ja marjoja

Sekoita kaikki ainekset yhteen ja anna taikinan levätä noin 20-30 min. Paista taikinasta pannukakkuja kookosöljyssä. Älä kuitenkaan paista täydellä lämmöllä, sillä silloin pannukakkujen pinta kärähtää. Nauti vaahterasiirapin kera!

-Vappu

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat