Kuva: Vappu Pimiä

Vapun reseptit: Kvinoasalaatti

03.02.2017 12:52 - Riikka Hagelin

Tämä salaatti on yksi mun lempilisukkeista! Syön sitä kanan tai vaikka lihapullien kaverina. Seuraavana päivänä lisään jämiin tonnikalaa ja syön sen lounaana. Kvinoahan on super terveellistä ja todella herkullista!

4-5 annosta lisäkkeeksi

KVINOASALAATTI

2 dl Urtekram kvinoaa (kypsentämätöntä)

100 g fetaa

2 kevätsipulin vartta tai ½ punasipuli

1 ruukku minttua

1 ruukku persiljaa

½ -1 granaattiomena

1 sitruunan mehu

muutama reilu loraus oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria

 Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaisesti. Silppua sipuli sekä yrtit. Kaada kypsä kvinoa kulhoon ja lisää silputut sipuli ja yrtit. Lisää joukkoon granaattiomenan siemenet, jotka saat kätevästi, kun leikkaat omenan kahtia ja koputtelet siemenet pois kuorestaan ja autat vähän käsillä. Murustele sekaan feta ja lisää öljy, sitruunanmehu ja mausta suolalla ja pippurilla.

-Vappu

Kilpailut

Uusimmat