Kuva: Fotolia

Radiokilpailun pääpottina tuhansia euroja huomenna - kuka tahansa voi osallistua!

13.02.2017 16:15 - Senni Loikala

Yhden radiokuuntelijan ja hänen ystävänsä lompakko saattaa paksuuntua yhteensä 3420 eurolla ystävänpäivänä.

Radiota kuuntelemalla harvoin rikastuu. Ystävänpäivänä siihen kuitenkin on mahdollisuus, sillä yhdelle radiokuuntelijalle ja hänen ystävällensä voi lähteä yhteensä 3420 euroa puhdasta kahisevaa.

Kysymys on Laatikon Salaisuus -kilpailusta, joka käydään Radio Novan Aamussa. Kisassa kuuntelijoiden tulee arvata, mikä tavara on laatikon sisällä. Tämä tapahtuu pelkästään kuuntelemalla radiossa kuultavaa ääntä, jossa laatikkoa heilutetaan ja sen sisällä oleva tavara osuu laatikon sivuihin.

Kuuntelija voi antaa suorassa lähetyksessä kaksi arvausta tai kysyä ensin jotakin tavarasta ja arvata tämän jälkeen kerran. Kysymys tulee muotoilla niin, että siihen pystyy vastata joko "kyllä" tai "ei."

Jos kuuntelija arvaa oikein, voittaa hän siihen asti kisassa kertyneen rahasumman. Jos arvaus menee metsään, nousee palkintosumma seuraavana päivänä 30 eurolla. Ystävänpäivän kunniaksi palkintosumma tuplattiin. Jos huomenna joku kertoo oikean vastauksen kilpailussa, saa hän puolet palkintorahasta itselleen ja puolet lähtee hänen valitsemalleen ystävälle.

Kilpailu käynnistyy huomenna ystävänpäivänä Radio Novan Aamussa heti kello 7.00 alkavien uutisten jälkeen. Tuolloin saatat päästä antamaan oman arvauksesi laatikon sisällä olevasta tavarasta soittamalla Radio Novan studioon. Pääset lukemaan vihjeet oikeasta vastauksesta ja aiemmin annetut väärät vastaukset tästä.

Lisäksi kilpailuun voi osallistua poikkeuksellisesti myös Facebookissa Radio Novan Aamun sivulla. Tykkäämällä ja kommentoimalla kilpailukuvaa saatat voittaa pääpotin jaettavaksi ystäväsi kanssa. Pääset osallistumaan kisaan Facebookissa tästä.

Kuuntele Radio Novan Aamua arkisin kello 6-10.

Lue myös: Rahan säästäminenkö vaikeaa? 10 helppoa keinoa edullisempaan elämään

Lue myös: Karut neuvot, joilla voit olla miljonääri jo kolmekymppisenä

Lue myös: Oletko kuullut 52:n viikon haasteesta? Säästät rahaa helposti

Kilpailut

Uusimmat