Radio Nova oli mukana vuoden hulvattomimmassa koko perheen viikonlopussa Lapsimessuilla Helsingin messukeskuksessa 27.-29.4.

Radio Novan suoraa lähetystä tehtiin messuilta Nova-kahviosta, jossa lapset pääsivät tapaamaan Ile Jokista, Janne Virtasta, Elina Viitasta, Minna Kuukkaa ja Milla Mattilaa.

Tästä Lapsimessujen sivuille

Lue lisää messuistaKUVAT:

Ilen aamukahveja tuotiin messukeskuksessa!
Ilen haastattelussa Ilmapallokeskuksen yrittäjä Jonna Nieminen. 

Pajulahden Urheiluopiston temppuradalla mukana myös Helinäkeiju. 
Lapsimessuilla mukana myös venepoliisi Jukka Grönlund. 
Lapsimessuilla mukana ylikonstaapeli Jari Salmi. 
Ilen haastattelussa Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry:n kalatalouskonsulentti Janne Rautanen. 
Tunnelmia Lapsimessuilta!
 Elina on tarkkana...
 Elinan haastattelussa Juniori-kanavan tuottaja Marja Montin. 
Elinalla haastattelussa lasteninfektiolääkäri Taneli Puumalainen. 
Jannen ja Elinan haastattelussa Pajulahden liikuntakeskuksesta liikunnanopettaja Janne Lahtinen. 
Janne ja Elina lapsimessuilla. 
Jannen ja Elinan vieraana Lasten ja Nuorten puutarhayhdistyksen puheenjohtaja Taina Laaksoharju. 
Jannen ja Elinan vieraana DIBI-tassujen  tuottaja. 
Jannen ja Elinan haastattelussa Hauhon lomakeskuksesta tulevan kesän johtajat Marjo Maula ja Leila Sinkko. 
DIBITASSUT kävivät moikkaamassa!

 

[MMS 1/1] Minnan haastattelussa Suomen messujen myyntiryhmäpäällikkö Maria Niemelä. 
[MMS 1/1] Pikku Myy oli myös mukana Lastenmessuilla!
[MMS 1/1] Leena Hallaneva,
[MMS 1/1] Jannella haastattelussa Seurakuntien Lapsityön keskuksesta pääsihteeri Lasse Halme. 
[MMS 1/1] Vuorossa Yleisurheilun EM-kisojen viestintäpäällikkö Mika Noronen. 
[MMS 1/1] Skuuttia testaamassa Joni!
[MMS 1/1] Myös Hilarius-hiiri kävi haastattelussa. 
[MMS 1/1] Millan vieraana Oskari Reinikainen Leirikesä ry:ltä
[MMS 1/1] Kolmiulotteinen tulostin. (Radio Nova)

 

Kommentit Näytä

Uusimmat ensin   Vanhimmat ensin

Kommentit 1-2 (2)

Uusi kommentti
olegu
ketteja :)
Asiaton viesti?
Anne Metsälä
Vanhemmat ollen olemassa lapsien ehdoilla eivät ole todellisia vanhempia vaan itsekin keskenkasvuisia ihmisiä paeten elämää, itseään ja vastuutaan, oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan vanhempina ja ihmisinä. "Kaikki ovat meidän lapsia.", jolloin todellisuudessa lapsilla ei ole ensimmäistäkään vanhempaa yhteisvastuun yhteisvastuuttomuudesta johtuen. Vanhemmat tottelevat lapsiaan roolipeleissään antaen lapsille viestin "Emme välitä". Ei kotia vaan paikka asua, josta jokainen tahtoo olla mahdollisimman paljon poissa kaikkien voidessa huonosti. Ei ihmissuhteita vaan määrättyjä näennäisiä kavereita "kaikkien ollessa kaikkien kavereita" aivopestynä yksimielisyyteen pääosin valheellisia tarinoita kertoen rakkauden ja rauhan nimissä tarkoittaen seksiä kaikkien ja kaiken kanssa iästä riippumatta ja rauhan rakentamisen käsittäessä muun muassa nöyryytykset, uhkailun ja pelottelun alistaen ihmiset orjuuteen "Herran" ehdoilla palkiten pahuudesta, maksaen hiljaisuudesta ja rangaisten normaaliudesta. Lopputuloksena ihmiset, joille millään ei ole mitään väliä missään iässä anarkistien eli pakanoiden eli kommunistien eli natsien SSn 3. valtakuntaa palvellessaan fiktiomaailmoissa roolipelejä pelaten. Hymyillään ja nauretaankin käskystä ja/tai mallista suurimman ilon tarkoittaessa vahingoniloa. Mikään ei ole sitä miltä näyttää. Missä vapaus? Missä oikeus? Missä totuus?

Todellisuusmaailmassa todelliset vanhemmat elävät vastuullisesti huomioiden lapset kunkin ikäkauden mukaisesti kasvattaen ja ohjaten heitä vastuulliseen aikuisuuteen aktiivisinä ihmisinä oman vapaan tahtonsa mukaisesti oikeudenmukaisen lainsäädännön sisällä ilman henkistä, kehollista ja ruumiillista väkivaltaa sekä ilman ihmiskauppa kehoilla, ruumiilla ja sieluilla. Ydinperhe, koti ja yhteinen aika ihmissuhteineen ovat tärkeimpiä asioita kaikkien säilyttäessä omat identtiteettinsä yksilöinä. Tuttavat, kaverit, ystävät ja sukulaiset ihmissuhteineen ovat tärkeitä huomioiden aikuisten kohdalla työ- ja yksityiselämän osa-alueet, johon lapset opetetaan heidän koulu-/opiskelu- ja yksityiselämän osa-alueiden kautta. Välittämisestä se lähtee ja välittäminen lähtee aina jokaisesta itsestään mahdollistaen ymmärryksen huomioiden kunkin ihmisen Luojalta eli Luonnolta saaman älykkyyden. Elämästä on lupa nauttia huomioiden, ettei kenelläkään ole aina hauskaa. Realismia.

Messut ovat sinällään hyvä asia eri aiheista järjestettynä riippuen täysin järjestäjistä ja messujen todellisesta tarkoituksesta, jolla on vaikutus myös osallistujiin. Nyt eri alojen messuja järjestää HyväVeli -järjestelmän edustajat pyrkimyksenä aivopesta kaikki ihmiset ensiksimainittuun "ME-perheen" täysin vastuuttomaan olemassa oloon vailla minuuksia yhteisvastuulla ja yhteisidenttiteetillä tuottaen todellisuudessa aivottoman massan ihmiskaupan kehoilla, ruumiilla ja sieluilla ja kaikenlaisen väkivallan rehottaessa kaikkialle levinneestä korruptiosta johtuen todeten aivopestyinä "Meillä on kaikki hyvin.". Eliittikansana itseään pitävä "ME-perhe" tottelee "Herran" määräyksiä tehden ja mennen sinne minne määräykset käskevät vailla omien aivojen käyttöä kuuntelematta omia vapaita tahtotilojaan oikeudenmukaisen lainsäädännnön sisällä.

Tervetuloa todellisuudessa vapaiden ihmisten joukkoon mukaan ihan omina yksilöinä. Hymy, nauru ja ilo tulevat jokaisen ihmisen oman identtiteetin henkisestä osasta eli mielestä ja sielusta ilman käskyjä ja malleja. Olemme elämän arvoisia, ihmisinä!
Asiaton viesti?