Adam Lambertin uusin albumi Trespassing julkaistiin 16. toukokuuta maailmanlaajuisesti. Albumin toisena singlenä esitellään Never Close Our Eyes, joka on tuttua menevää ja melodista "Adamia".

Kappaleen takaa löytyvät musiikin megatähdet Bruno Mars ja Dr. Luke. Lue täältä Adam Lambertin haastattelu, missä hän kertoo lisää uutuuslevystään.

Vuoden 2009 American Idol -kakkonen on tehnyt mukavan uran kisan jälkeen. Hänen levynsä ovat yltäneet miljoonamyyntiin maailmanlaajuisesti. Adamin suurimmat hitit löytyvät miehen esikoisalbumilta, kuten For Your Entertainment, Whataya Want From Me ja if I Had You.

Kuuntele biisi TÄÄLLÄ

(Radio Nova)


Kommentit Näytä

Uusimmat ensin   Vanhimmat ensin

Kommentit 1-8 (8)

Uusi kommentti
kesän hidas hitti
Adamin By the Rules soimaan - ihan paras.
Asiaton viesti?
Myy
Jes, mahtavaa että tämä soi nyt Novallakin, kanavalla jota kuitenkin enimmäkseen kuuntelen. Ihana biisi, ehkäpä peräti kolmossuosikki Adamin upealta levyltä. No, vaikea niitä on järjestykseen laittaa.
Asiaton viesti?
karkki
Oli kyllä odottamisen arvoinen tämä levy. Mahtavaa Adamia!
Asiaton viesti?
minnaliina
Mahtava levy kokonaisuudessaan,jokaikinen kappale =) Adam on kyllä ihana !!
Asiaton viesti?
Rara
Novan kannattaa tarkistella faktoja ennen kuin kirjoittaa, Bruno on tämän biisin kirjoittanut mutta ei muuten ole ollut millään tavoin mukana levyn tekemisessä. Samoin Mr. Luke on tuottanut vain kaksi jo julkaistua sinkkua, ei muita. Lambert itse on kirjoittanut suurimman osan levyn annista sekä toiminut levyn vastaavana tuottajana, vain julkaistut sinkkubiisit + yksi muu ovat kokonaan muiden käsialaa.
Asiaton viesti?
Lulu
Nyt täytyy kyllä korjata vähän: Adam on ollut levyn joka vaiheessa mukana ja kirjoittanut muutamaa kappaletta lukuunottamatta biisejä itse. Hän toimi myös levyn vastaavana tuottajana.
Asiaton viesti?
jansku
lisäys: ja sopii ehdottoman hyvin ainakin suomen lyhyisiin valottomiin kesäöihin! ;)
Asiaton viesti?
Jansku
Ei paras kappale tältä mahtilevyltä mutta aika kova silti!!!
Asiaton viesti?