Tarttuvista kappaleista ja värikkäistä asusteista tunnettu brittipoppari on erittäin ylpeä uudesta albumistaan The Origin Of Love.

Mikan uusin The Origin of Love -albumi on huomattavasti aikuisempi ja realistisempi levy edeltäjiinsä verrattuna. Mika kuvailee astuneensa ulos kaapista ja uskaltavansa nyt seistä syvällistenkin kappaleidensa takana omana itsenään.

- Enää minun ei tarvitse piiloutua näyttävien asusteiden ja fantasiamaailman taakse, vaan uskallan vihdoinkin puhua suuni puhtaaksi. Koen kasvaneeni huomattavasti viime vuosien aikana niin artistina kuin ihmisenäkin ja se näkyy myös kappaleissani.

Levyä on ollut tuottamassa useat tunnetut nimet kuten Pharrell Williams ja Nick Littlemore, mutta myös uusia, täysin tuntemattomia tuottajia on löydetty esimerkiksi internetistä.

Lyhytelokuva ei ole sovelias alaikäisille

Mika myös julkaisi levyn nimikkokappaleeseen tehdyn lyhytelokuvan, jonka artisti on tehnyt yhteistyössä ohjaaja Cristián Jiménezin kanssa. Tyylikäs filmi sisältää alastomuutta, eikä välttämättä sovi herkimmille silmäpareille.

Katso lyhytelokuva täältä.

Kommentit Näytä

Uusi kommentti