Kaikkien aikojen ensimmäisen KIDSingin koelaulut alkoivat viikonloppuna menestyksekkäästi Tampereelta. Koelauluihin osallistui 500 lasta ja tukijoukkoja kilpailijoilla oli mukanaan pari tuhatta.

Mukana oli äitien, isien ja sisarusten lisäksi kummivanhempia, isovanhempia, perhetuttuja ja kavereita. Tulevana perjantaina koelaulukiertue saapuu Helsinkiin Peacock-teatteriin.

Jokainen kilpailija kuunneltiin esiraadin toimesta ja jatkoon päässeet esiintyivät Antti Tuiskulle ja tuomarikollega Lasse Kurjelle. Antin tunnelmat ensimmäisen koelauluviikonlopun jälkeen olivat mahtavat:

- Koelaulupäivä oli pitkä, mutta sitäkin antoisampi. Olen aidosti positiivisen yllättynyt laulajien tasosta ja mielettömistä persoonista! Olen varma, että nämä lapset tekevät tästä ikimuistoisen ohjelman, joka koskettaa jokaisen suomalaisen sydäntä. Omaa mieltäni lämmitti huomata, miten perheet ja tukijoukot tukivat lapsen omaa musiikkiharrastusta. Se toi perheet yhteen, Antti kertoo.

Radio Novan Annika Metsäketo soitti Antille Tampereelle karsintoihin. Kuuntele:Ohjelma etenee koelauluista suoriin semifinaalilähetyksiin, ison liveyleisön eteen Helsingin Messukeskukseen ja huipentuu lopulta suureen finaaliin.

Palkintona on levytyssopimus Antti Tuiskun oman levymerkin Hyökyaalto Recordsin kanssa. Lisäksi KIDSing-voittaja pääsee osallistumaan Antin 10-vuotisjuhlakiertueelle.

KIDSing alkaa lauantaina 9.3. klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

(Radio Nova, MTV3)

Kommentit Näytä

Uusi kommentti