2000-luvun alkupuoli oli monen tyttö- ja poikabändin juhla-aikaa. Hittejä pusertaneiden kokoonpanojen taru jäi kuitenkin monta kertaa muutamaan levyyn.

Brittiläinen tv-kanava ITV2 aloittaa uuden tosi-tv-ohjelman Big Reunion, joka laittaa monet suosikkiyhtyeet ensimmäistä kertaa vuosikausiin esiintymään erityisessä live-illassa.

Mukana ovat listajyrät
B*Witched, Liberty X, Atomic Kitten, 5ive, 911 ja Honeyz, jotka kasataan yhteen vuosikausien eron jälkeen.

Ohjelma seuraa yhtyeiden intensiivistä valmistautumista kahden viikon ajan erikois-iltaan, jossa kokoonpanot nousevat ensimmäistä kertaa esiintymään jopa 10-vuoden tauon jälkeen. Luvassa on draamaa, tunteita, epäuskoa ja suuria tunteita, lupaa ohjelma tiedotteessaan.

B*Witched, Liberty X, Atomic Kitten, 5ive, 911 ja Honeyz tehtailivat kymmeniä hittejä 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa. Monet hiteistä ovat tuttuja myös suomalaisille.

Ohjelma tullaan näkemään kevään aikana ainakin Britanniassa. Tarkkaa alkamisajankohtaa ei ole vielä ilmoitettu.

Muistatko heidät?

HONEYZ


FIVE


LIBERTY XB
* WITCHED


911


ATOMIC KITTEN


Kommentit Näytä

Uusimmat ensin   Vanhimmat ensin

Kommentit 1-10 (14)

Uusi kommentti
Jäätävää kakkaa!
Mikä tekee näistä legendaarisia? Paitsi kaikki ovat legendaarisen huonoja ja tuntemattomia. Kukaan ei muista yhtäkään biisiä näiltä poika/tyttöbändeiltä. Kuvastaa hyvin Radio Novan ymmärrystä. Ehkä nämä ovat oikeasti radio Novan juontajien suuria suosikkeja. Uutisointiotsikko kertoo kyllä aika paljon Novalla soitetun musan kelvottomasta laadusta.
Asiaton viesti?
Toivikki Vähäpottu
En kyllä missään näe, että lukisi 200-luvun vaan 2000-luvun näyttää olevan. Mitä väliä koko asialla. Kai jokainen tajuaa, että esim. rasittava vinkuna-bändi Atomic Kitten on 2000-luvun alkupuoliskolta. Kaikilla menkat vai?
Asiaton viesti?
201
Mikä ihmeen lukihäiriöisten invaasio tänne on oikein hyökännyt? Eikö koulussa opeteta enää numeroita kahdestasadasta eteenpäin? Voi kyynel.
Asiaton viesti?
mob
Kuvaa Novan tasoo...Toimittajatkin 200- luvulta. Mitä voi olettaakaan, lun samaan klikkiin kuuluu MTV3 ja Iltalehti... Eivätkä muuten varmaan korjaa virhettään, vaan vaikenevat...
Asiaton viesti?
Tapsa
Kylläpä aika rientää... Ei uskoisi, että Atomic Kittenistäkin on jo 1800 vuotta.
Asiaton viesti?
antiikin aikuinen
Journalismin taso "paranee" niin kovasti kehutussa Suomessa-mikähän mahtanee olla taso muualla? Leif Eriksonin poitsukin purjehti New Foundlaniinkin vasta 1000-luvulla...legendaarinen kaveri muuten verrattuna noihin historiallisiin vaikuttajiin.
Asiaton viesti?
esaisai
200 luvulla Suomessa veisattiin kai esi kalevalaa ja härskeä pikkalauluja. Myöhemmin 1800 luvulla piti luoda Suomen kansan sielu ja härskit laulut punastellen pistettiin Ö-mappiin konne eivät useimmat tutkijat saa vieläkään kurksitaa.
1800nluvun jälkeenhän on jokainen läulu ylhäältä opetettu, se oli loppu kulttuurille. Ainakin jos tänne Viron vertaa njoka paikassa soitetaan ja lauletaan ja tuskin yhtään ruotsalaisen säveltäjän ja sanoittajan työtä.. Suomessa vaan kansa piti "sivistää" erilleen virolaisesta suksu ruotsinkieliset laativat melko erikoisen kieliopin Suomalaisia varten. Kukaan Suomessa syntynyt ei sitä kieltä aluksi osannut puhua, mutta jo muutamassa sukupolvessa paremman ihmiset puhuivat suvuvasti kirjakieltä.
Samalla kuin tuotsia äidinkieilenään ja ainakin kotikielenä puhuneet keksivät epäluonnollisen jyrkät säännöt Suomen kieleen. Jokainen kooulussa opiskellut voi lukea huoletta Aleksis KIveä vaikka häntäkin haukuttiin, Monessa muussa kielessä toistasataa vuotta vanhan kirjan lukeminen ei noin vain onnistu.
Itsehän asun Virossa jossa kansan kulttuuria eivät ole ruotsalaiset tukahduttaneet, Venäläiset ehkä olisivat jos olisivat osanneet, mutta tänne siirtyneiden venäläiseten sivistys tasonsa ja niin paljon jälkeen ettei ollut mahdollisuuksia
Asiaton viesti?
watafak
200-luvun henkeen saviruukkuihin puhaltelu onkin ollut aina mieleeni.
Asiaton viesti?
hype
Vain radio nova voi kutsua näitä legendaarisiksi.
Asiaton viesti?
Strato- Vaari
200- luku oli yhtä unpluggettia!
Asiaton viesti?