Salus Detox puhdistaa kehon sisäisesti
- testaa tietosi ja voita!

Moni yrtti soveltuu ruuanlaiton ja leivonnan lisäksi myös rohdoskäyttöön, ja niiden tiedetään esimerkiksi poistavan ylimääräistä nestettä kehosta tai alentavan verenpainetta.

Kehoa sisäisesti puhdistava Salus Detox täysmehu-yrttiuutevalmiste on puhdas luomutuote, jonka teho perustuu 10 yrtin, vihreän teen ja hedelmämehun yhteisvaikutukseen.

Testaa tietosi yrttien kehoa hellivistä vaikutuksista ja voita Salus tuotepaketti!

1. Mikä vatsallekin hyvää tekevä yrtti on luonnollinen maksan puhdistaja?

Valmis

Aloita vuosi kevyemmin!

Joskus voi olla tarpeen puhdistaa kehoa sisäisesti. Salus Detox puhdistuskuurin aikana elimistösi puhdistuu, olosi kevenee ja saat lisää energiaa.

Salus Detox täysmehu-yrttiuutevalmiste on puhdas luomutuote, jonka teho perustuu 10 yrtin, vihreän teen ja hedelmämehun yhteisvaikutukseen. Salus Detox sisältää muun muassa voikukkaa, kurkumaa, nokkosta, siankärsämöä ja inkivääriä.

  • Tehostaa nestekiertoa ja vähentää turvotusta
  • Vilkastuttaa ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa
  • C-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä
  • Helppo käyttää – 12,5 ml sekoitetaan 2,5 dl:aan vettä ja nautitaan aamulla ennen aamupalaa
  • On tärkeää juoda vähintään 1,5 litraa vettä päivän aikana!

Tutustu tuotteeseen

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 16.1.-3.2. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl Salus tuotepaketteja (sis. Salus tuotteita, lisätietoa täältä: http://www.midsona.fi/salus). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.