Kuka timantin arvoinen nainen on vaikuttanut sinun elämääsi? Kerro se meille ja voita hänelle Princess timanttisormus. Naistenpäivänä  Radio Novan juontajat jakavat myös 100 euron arvoisia lahjakortteja Kultajouseen. Naistenpäivää vietetään perjantaina 8.3.

Palkinnot:

- 1 kpl Princess timanttisormus, Uutuus Princess filigraanitimanttisormus valko- tai keltakultaisena arvo 899 euroa.
- 100€ arvoinen lahjakortti Kultajouseen (3kpl)

Kilpailussa noudatetaan Radio Novan yleisiä kilpailuihin liittyviä sääntöjä. Radio Novan juontajat valitsevat voittajat kaikkien kilpailuun osallistuneiden joukosta. Kampanjan ajankohta 1.- 8.3.2012.

OSALLISTU KILPAILUUN JA VOITA!


Kultajousi on muodikkaisiin koruihin ja kelloihin keskittyvä koko Suomen kattava vähittäiskauppaketju. Valikoimamme suunnitellaan niin, että se sisältää oikeassa suhteessa kiinnostavia kotimaisia ja kansainvälisiä tuotteita, ajankohtaisia uutuuksia sekä paikkakuntakohtaisesti sopeutetun valikoiman kansainvälisiä muoti- ja premium-merkkituotteita. Suuri osa tuotteistamme on ostettavissa myös uudesta nettikauppastamme. Klikkaa tästä kauppaan!


Myymäläverkostomme kattaa jo lähes kaikki suurimmat kaupungit ja taajamat. Löydät meidät useimmista kauppakeskuksista, suurimmista hypermarketeista sekä keskeisiltä paikoilta kaupunkien keskustoissa.  Tarkista lähin myymäläsi www.kultajousi.fi