YouTubessa homoudestaan kertoneiden kaksosten isä: Olen todella ylpeä pojistani

25.01.2015 18:01 -

Aaron ja Austin Rhodes latasivat YouTubeen reilu viikko sitten viraalihitiksi nousseen videon, jossa he kertovat isälleen puhelimitse homoudestaan. Kaksoset ja heidän isänsä vieraili muutama päivä sitten Ellen-keskusteluohjelmassa ja kertoivat, miten elämä ilmoituksen jälkeen on jatkunut. 

Yhdysvaltalaisten kaksosten Aaronin ja Austinin YouTubeen lataama video on reilussa viikossa saanut huikeat 15 miljoonaa katselukertaa. Videolla kaksikko soittaa isälleen, joka on viimeinen perheenjäsen, joka ei heidän homoudestaan vielä tiedä.

– Luotin isäni ottavan asian hyvin, mutta kun puhelin alkoi hälyttää, epävarmuus iski. Koskaan ei kuitenkaan voi olla satavarma, miten ihmiset uutiseen suhtautuvat. Se oli mahdollisesti meidän viimeinen normaali puhelumme, Austin kertoo Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Keskusteluohjelmaan oli kutsuttu myös kaksosten isä, joka oli eronnut näiden äidistä poikien ollessa vielä pieniä. Isä kertoi huomanneensa heti puhelimessa, että pojat olivat poissa tolaltaan.

– Rakastan heitä varauksetta. Tunnen, että väliltämme lähti raskas painolasti ilmoituksen myötä Olen todella ylpeä pojistani, isä kertoo.

Katso kolmikon vierailu Ellenissä sekä alkuperäinen ilmoitusvideo alta.

Kuva: Kuvakaappaus / YouTube

(Maria Rautio / Radio Nova) 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat