Vuoden ikäinen taapero näytti isälleen kaapin paikan – aiheutti hurjan kalabaliikin YouTubessa

26.01.2015 19:34 -

Reilu viikko sitten julkaistu video isän ja 1-vuotiaan tyttären välisestä väittelystä aiheutti kovasanaisen väittelyn hyvästä vanhemmuudesta YouTuben kommenttiosiossa. Toisia ihastuttavaa ja toisia vihastuttavaa videota on katsottu jo 10 miljoonaa kertaa.

Gareth Roe julkaisi YouTube-kanavallaan reilu viikko sitten videon, jossa tämä käy kiivassanaista "väittelyä" 1-vuotiaan Lola-tyttärensä kanssa. Isän mielestä Lolan olisi syytä tällä punaisella sekunnilla astua alas pöydän päältä. Topakka taapero kuitenkin osoittaa alakynteen jäävälle isälle selvästi kaapin paikan, vaikkei tämän puheesta saakaan kukaan muu selvää kuin isä.

Vaikka video on tehty vitsinä ja kieli poskessa, ei kaikille videon huumori osunut ja uponnut. Kommenteissa onkin arvosteltu videon osoittavan huonoa vanhemmuutta ja monet tuomitsevat suorilta käsin isän huutamisen tyttärelleen – oli kyseessä sitten leikkiä tai ei.

– No jopas on mielenkiintoinen kasvatustapa. Hän huutaa tyttärelleen ja kun tytär ei tottele, isä antaa periksi. Kaiken kukkuraksi hän vielä nostaa tyttären ylös pöydältä ja pitelee tätä. Mitäköhän lapsi oppi tästä, eräs kommentoi.

Toiset korostavat, ettei 15 kuukautta vanha lapsi erota huumoria ja jotkut uskovat tyttärestä tulevan moisella käytöksellä "vaikea tapaus". Videolla esiintyvä isä päätti eilen sunnuntaina ottaa kantaa kommentteihin ja korosti kyseessä olevan pelkkä leikki.

– Tämä on vain hassutteluvideo, jossa kaksi ihmistä ei puhu samaa kieltä ja leikkivät tappelevansa. Tämä ei ole mikään vanhemmuusseminaari. Harmi, etteivät monet kaikkitietävät äidit ja isät ymmärrä huumoria ja täyttävät videon kommenttikentän ilottomilla kasvatusopeilla, Roe kuittaa.

Oletko samaa mieltä kommentoijien kanssa? Onko videolla nähdystä ”vitsistä” mahdollisesti haittaa tyttären käytöstapojen kehittymiseen? Kommentoi alle.

Kuva: Kuvakaappaus / YouTube

(Radio Nova, YouTube)

Kilpailut

Uusimmat