Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Vesimelonia, fetaa ja minttua
Tämä salaatti toimii loistavasti lisukkeena tai vaikka sellaisenaan lämpimän päivän herkkuna. Raaka-aineita on vaivaiset kolme, mutta nämä vaan tomivat tosi hyvin yhdessä! Suosi kuitenkin fetaa palana, ei valmiina kuutioina.
Vesimelonia, fetaa ja minttua
½ vesimeloni
½-1 pkt hyvää fetajuustoa
kourallinen tuoretta minttua
(sitruuna-oliiviöljy tai viinietikka-öljy kastiketta)
Pilko meloni haarukkaan sopiviksi kuutioiksi ja asettele laakealle tarjoiluvadille. Murenna pinnalle fetaa ja silppua minttu ja ripottele päälle. Tarjoa sellaisenaan tai sitruuna-öljy tai viinietikka-öljykastikkeen kera.
-Vappu