Vapun reseptit: Sporttajan tonnikalapasta

11.03.2016 13:10 -

Etkö keksi mitä söisit treenaamisen jälkeen? Tässä urheilijan ruokavalioon loistavasti sopiva pasta suoraan Vapun keittiöstä.

Sporttaajan tonnikalapasta


2-3 hlölle

1 prk tonnikalaa öljyssä valutettuna (hyvälaatuista, msc- sertifioitua)
1 tlk tomaattimurskaa
1 ps (150g) pakastepinaattia
2 valkosipulinkynttä
3 tl valmista tai itsetehtyä pestokastiketta
loraus oliiviöljyä
kuivattua chiliä maun mukaan
suolaa, mustapippuria
1 pallo mozzarella juustoa tai paketti pieniä mozzarellapalloja
1/2 pkt Myllyn Paras Sporttipastaa

Laita pastavesi kiehumaan. Silppua valkosipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää valutettu tonnikala ja tomaattimurska sekä jäinen pinaatti. Anna kiehahtaa, sekoittele välillä, että pinaatti sulaa ja lisää sekaan pestokastike, suolaa, mustapippuria ja halutessasi potkua kuivattua chiliä. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen niin kauan että pasta on keitetty. Mitä pidempään kastike hautuu sen parempi. kun pastavesi kiehuu, lisää sinne suolaa ja pasta ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa kastike pastan ja mozzarellan kera. Halutessasi voit lisätä myös parmesaania.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat