Vapun reseptit: Riistapasteijat

21.11.2014 14:20 -

Voitaikinataskut ovat todella käteviä vierasvaroja, jotka sulaa nopeasti ja muuntautuu vieraille tarjottavaksi esimerkiksi illanistujaisiin. Tai miksi et valmistaisi pasteijoita vaikka perheelle perjantai-illan herkuksi! Glögin kanssa toimii järisyttävän hyvin! Ja jos täytettä jää, voi sen nauttia sellaisenaan!

Riistapasteijat

1-2 pkt Myllyn Paras valmis voitaikinataskuja

400g jauheliha(peura, hirvi,yms)

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

loraus öljyä

2dl Myllyn Paras ohra-riisiseosta (kypsennä paketin ohjeen mukaan)

suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, (chilijauhetta)

kananmuna voitelun

Sulata taskut pakkauksen ohjeiden mukaan. Kypsennä ohra-riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua sipulit ja kuullota ne öljyssä. Lisää sekaan jauheliha ja ruskista. Mausta jauheliha. Sekoita jauhelihaseos kypsään ohra-riisiin.



Täytä taskut noin ruokalusikallisella täytettä ja painele saumat haarukkaa apua käyttäen kiinni. Voitele pasteijat kananmunalla, jonka rakenteen olet sekoittanut rikki.



Paista pastejoita 200 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.

- Vappu

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat