Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Modernit juusto-omenatortut
Tähän voit käyttää joko torttu- tai voitaikinalevyjä. Ja vaikka et pitäsi hirveästi sinihomejuustosta, suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä, sillä sinihomejuusto ei maistu näissä voimakkaasti, vaan tuo lähinnä suolaisuutta.
Modernit juusto-omenatortut 20kpl
5pkl Myllyn Paras torttu- tai voitaikinalevyjä
1 ps sinihomejuustomurua
1 prk omena-kaneli torttumarmeladia
n. 1dl manteli- tai pähkinärouhetta
(kananmuna voiteluun)
Sulata taikinalevyt huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa taikinalevyt poikittain neljään osaan. Jos haluat reunoille kauniin kiillon, voitele taikinatangot ensin (tämä ei pakollista).
Sipaise jokaiselle tangolle noin 1-2 tl omenamarmeladia. Ripottele pinnalla homejuustomurua ja pähkinä- tai mantelirouhetta.
Paista torttuja 200 asteisessa uunissa noin 8-12 minuuttia, kunnes reunat ovat kauniin kullankeltaiset. Nauti glögin kera!