Vapun reseptit: Kanapastavuoka

31.10.2014 14:10 -

Kanapastavuoka on helppo tehdä, ja se maistuu koko perheelle. Se on myös oiva liikkujan ruoka, joka sisältää sopivasti energiaa ja proteiineja.

Kanapastavuoka



350-400g Myllyn Paras pippuripastaa
450 g broilerin maustamattomia fileesuikaleita
1 kesäkurpitsa tai paprika
1 rasia tuoreita herkkusieniä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
loraus öljyä
n. 100g fetaa
500g paseerattua tomaattia
1-1,5dl kermaa tai maitoa
n. 100g juustoraastetta
suolaa
mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
1-2 tl kuivattua oreganoa



Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Keitä pasta 2 min alle ohjeen mukaan runsaassa suolalla maustetussa vedessä.

Silppua sipulit pieneksi ja kuullota ne tilkassa öljyä paistinpannulla. Lisää joukkoon kanasuikaleet. Kun kanasuikaleet ruskistuvat, puhdista sienet ja pilko ne neljään osaan, pilko myös kesäkurpitsa tai paprika pieneksi kuutioksi. Lisää sienet ja kuutiot pannulle.



Kun kaikki ovat ottaneet vähän väriä, kaada pannulle paseerattu tomaatti ja murenna feta sekaan, tai jos käytät kuutioita, kaada ne mukaan. Lisää mausteet ja kerma tai maito.

Anna kastikkeen kuplia noin 5min pannulla, Tarkista maku. Kaada valutettu pasta ja kanakastike pannusta isoon uunivuokaan. Sekoita keskenään ja ripottele juustoraaste päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin puoli tuntia.

Kilpailut

Uusimmat