Vapun reseptit: Juusto-omenatortut

18.12.2015 13:00 -

Vuohenjuuston ja omenan liitto on todella hyvä! Nämä tortut maistuvat glögin kaverina ikäänkuin pikkusuolaisena ja makeana samaan aikaan.

Tarvitset:

1 pkt Myllyn Paras torttu- tai lehtitaikinalevyjä
1 pkt (koko pkt ei välttämättä kulu) uunin kestävää omena- tai omena-kanelimarmeladia/torttutäytettä
75-100 g vuohenjuustoa
kananmunaa voiteluun

Sulata taikinalevyt, mutta leivo heti, kun levyt vielä kylmiä jopa kohmeisia. Näin saat tortuista mahdollisimman lehteviä. Paina levyistä torttumuotilla torttupohjia. Täytä tortut nokareella omenamarmeladia ja nokareella vuohenjuustoa. Taittele tortut ja sulje taitoskohdat hyvin. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia tai kunnes tortut ovat kauniin värisiä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat