Vapun reseptit: Banaanikakku

07.11.2014 14:08 -

Mehevä kakku sopii loistavasti arkeen ja juhlaan. Banaanikakku maistuu jokaiselle ja on loistava vaihtoehto, etenkin jos kaipaat jotain uutta tarjottavaa tai herkuteltavaa. 



Banaanikakku

2,5 dl sokeria
100 g voita
2 munaa
3-4 kypsää banaania
1 tl vaniljasokeria
Ripaus suolaa
1 tl kanelia
1 tl soodaa
4 dl vehnäjauhoja
1 dl Myllyn Paras kuidukas leseseosta
1 dl piimää, ranskankermaa, kermaviiliä tai kermaa



1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
2. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. 
3. Sekoita kuivat aineet keskenään. Muussaa banaanit ja lisää voi-muna-sokeri -seokseen.
4. Lisää jauhoja ja piimää vuorotellen. Sekoita taikinaksi.
5. Paista uunissa 180 asteessa noin tunnin ajan. Kokeile tulitikulla kakun kypsyyttä. Työnnä tikku kakkuun ja kun siihen ei jää taikinaa, kakku on valmis.

- Vappu

Kilpailut

Uusimmat