Vappu Pimiän valtakunta kukoistaa sekä Novan aalloilla että TV-ruudussa

12.08.2014 14:15 -

Vappu Pimiä palaa kesätauon jälkeen Radio Novan perjantaipäivään ohjelmallaan Vapun Valtakunta, jossa hersyvä neito käsittelee omaan rentoon tyyliinsä ruokaa, rakkautta ja muita elämän arkisia, mutta tärkeitä asioita. 5. syyskuuta alkaen Vapun oma samanniminen ruokaohjelma alkaa pyöriä myös MTV:llä perjantai-iltojen iloksi.  

Vapun valtakunnan tunnelmiin pääsee perjantaisin klo 10–15 myös Radio Novalla, jossa Vappu käsittelee omaan rentoon tyyliinsä ruokaa, rakkautta ja muita elämän arkisia, mutta tärkeitä asioita.

Intohimoinen kotikokki Vappu Pimiä johdattaa myös tv-katsojat tänä syksynä oman lempiaiheensa, hyvän ruuan pariin. Suosikkijuontajan emännöimä ruokaohjelma jakaantuu herkullisiin teemoihin syksyn ruokasesongin mukaan. Vapun apuna keittiössä ja ruokavieraina nähdään joukko tuttuja kasvoja ja Vapun läheisiä.
 
Vappu Pimiä päästää tänä syksynä tv-katsojat kurkistamaan omaan valtakuntaansa, rakkaan kakkoskodin keittiöön, jossa hän valmistaa lempiresepteistään herkullista ja mutkatonta kotiruokaa. Raaka-aineet löytyvät usein läheltä ja menu muokkautuu kauden tuoreiden antimien mukaan.

– En ole ammattikokki, mutta todella innokas ruokaharrastaja. Ohjelmassa pyrin valmistamaan sellaista ruokaa, jota jokaisen on helppo tehdä kotona myös arjen ja kiireen keskellä, Vappu kertoo.

Viisitoistaosaisen sarjan joka jaksolla on oma teemansa, joka rakentuu kauden tuoreiden raaka-aineiden, kalenterin juhlapäivien tai jakson vieraiden ympärille. Vapun vieraina nähdään muun muassa Elina Knihtilä, Jukka Hildén, Jari Sillanpää, Manuela Bosco, Janne Kataja, Stefan Richter ja Sakari Kuosmanen sekä monia muita tuttuja kasvoja, jotka hääräävät Vapun apuna keittiössä tai auttavat raaka-aineiden hankinnassa marjastamalla, sienestämällä ja ravustamalla.

Mukaan pääsee myös Vapun oma perhe, kun jakson teemoina ovat lastenkutsut ja romanttinen illallinen. Kalastusjaksoon Vapun ei ollut vaikea miettiä vierasta.

– En voinut kuvitella lähteväni kalaan kenenkään muun kuin oman isäni kanssa, joka on opettanut minulle kalastuksesta kaiken, minkä tiedän.

Luvassa on herkullinen ruokasyksy Vapun ja ystävien seurassa.

Kaikki sarjan reseptit löytyvät osoitteesta mtv.fi/vapunvaltakunta.

Vapun valtakunta Radio Novalla perjantaisin klo 10-15, ja MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 5.9. alkaen perjantaisin klo 18.30.

(Radio Nova)


 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat