Tuomas Enbuske twiittaa Linnan juhlista

06.12.2014 09:17 -

MTV näyttää tänäkin vuonna suoran nettilähetyksen itsenäisyyspäivän Linnan juhlista. Radio Novan aamutiimin Enbuske on yksi kommentaattoreista, ja kuuntelee myös yleisön terveisiä.

MTV:n suoran Linnan juhlat -lähetyksen juontotiimiin kuuluva Tuomas Enbuske kertoo, että itsenäisyyspäivän vastaanoton seuraaminen kuuluu hänen perinteisiinsä. 

– Se on minulle tärkeä juhla. Olen aina katsonut sen telkkarista, paitsi silloin kun itse olen ollut paikalla, hän selittää.

Netissä nähtävää lähetystä luotsaavat lisäksi uutisankkurit Kirsi Alm-Siira ja Keijo Leppänen. Enbuske oli mukana samalla kokoonpanolla tehdyssä lähetyksessä myös viime vuonna, kun juhlat järjestettiin Tampere-talossa.

– Tampereesta huolimatta kaikki sujui viime vuonna hyvin. Ja pirkanmaalaiset oluet olivat myös hyviä. Muistaakseni, hän heittää.

Enbusken tehtävänä on haastattelujen lisäksi twiitata Linnan juhlista ja tarttua sosiaalisessa mediassa syntyviin puheenaiheisiin. Hänen Twitter-seuraajansa saavat myös vaikuttaa siihen, keitä vieraita mies pyrkii saamaan haastatteluun, ja mitä heiltä kysytään.

– Yritän toteuttaa kaikki toiveet. Haluamme tehdä lähetystä, jossa näytämme vähän enemmän taustaa pönötyksen takaa, Enbuske lupailee.

Myös Kirsi Alm-Siira odottaa innolla lähetystä. Kyseessä on hänen ensimmäinen kertansa Linnassa, sillä viimeksi juhlat olivat Tampereella.

– Viime vuonna juhlan pukukoodikin oli rennompi, ja nyt palataan taas ”vanhaan”. Toivon, että lähetyksessämme säilyy silti rentous ja välittömyys, hän sanoo.

– Netti on rennompi väline kuin telkkari ja Maikkari rennompi kuin moni muu mediatalo. Tätä lähetystä ei voi tehdä millään muulla tavalla kuin lupsakasti, mutta asiallisesti, Keijo Leppänen jatkaa.

Toiveet haastateltavista henkilöistä ja kysyttävistä kysymyksistä voi välittää Twitterissä Tuomas Enbuskelle (@TuomasEnbuske) tai hashtagilla #linnanjuhlat.

Itsenäisyyspäivän Linnan juhlia voi seurata MTV.fi:n nettilähetyksessä 6.12.2014 kello 18.30 alkaen.

(MTV, Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat