Tommi Läntinen julkaisi 35-vuotisjuhlalevyn

23.08.2015 21:32 -

Pitkän uran Suomen musiikkielämässä tehnyt Tommi Läntinen julkaisi 35-vuotisen taiteilijajuhlansa kunniaksi Liekki palaa -juhla-albumin. Kahden levyn kokoelmalta löytyy kaksi uutta kappaletta.

Tommi Läntisen Liekki palaa -kokoelmalla on kaksi uutta kappaletta. Ensimmäinen single Ihmeitä sattuu on saanut hyvin radiosoittoaikaa. Seuraava single julkaistaan syyskuun alussa.

— Levyn kappaleet ovat osa suomenkielistä soolouraani. Sitä on jatkunut jo pitkään ja leijonanosa aikuisiästäni on mennyt näitäkin lauluja laulaessa. Niihin nivoutuu aimo annos elämäntyötäni, uraani ja rakkautta musiikkiin, joka minussa edelleen voimakkaasti elää niin laulunteon, levyttämisen kuin esittämisenkin suhteen. Olen ollut erittäin etuoikeutettu, että ihmiset ovat olleet kiinnostuneita minun tekemisistäni ja ostaneet levyjäni, yhteen aikaan jopa huikeita määriä!, Läntinen kuvailee levyään.

Levyn julkaisee Sony Music.

Tommi lähtee levyn myötä klubikiertueelle ja esiintyy syyskuun aikana Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kokkolassa ja Oulussa. Kiertue päättyy Tavastialle 30.9.

Kilpailut

Uusimmat