Merkittävä Time-lehti on listannut nousevia artisteja, joiden suhteen kannattaa pitää korvat auki. Mukaan listalle on päässyt suomalainen Mirel Wagner.

Omaa nimeä kantavan, maalailevia folk-kaikuja henkivän debyyttilevynsä viime vuonna julkaissut 24-vuotias Wagner ehti kerätä paljon positiivisia arvioita albumin ilmestyttyä myös kotimaassa.

Nyt lupaava laulaja on huomattu myös lehdistössä Suomen rajojen ulkopuolella, sillä Time-lehti on valinnut naisen ”11 mahtavaa bändiä, joita et tiedä (mutta jotka sinun tulisi tietää” –listalle.

- Hänen taustansa on mielenkiintoinen (syntynyt Etiopiassa ja varttunut Suomessa, mutta kiehtovinta on hänen äänensä. 24-vuotiaan laulajan satiininen ja hidas äänensä pysäyttää ihmisiä paikalleen, johdattaakseen heidät koloon jossa lauletaan vainoavia kappaleita murhista, masennuksesta ja kuolemasta.

Kuuntele Wagnerin No Death –kappale Youtubesta.

(Radio Nova, TIME)

Kommentit Näytä

Uusimmat ensin   Vanhimmat ensin

Kommentit 1-1 (1)

Uusi kommentti
Ironlady
Kuuntelin Mireliltä ton No death-biisin ja sen perään muutaman muunkin, aivan upee ääninen, vähäeleinen nuori nainen. Syntynyt esittämään soul/blues/folk musaa, näitä on Suomessa aivan liian vähän, naisia ei oo montakaan tai sitten niitä vain ei soiteta eikä siten pääse kuulemaan.
Ottakaahan Novalaiset soittolistoillenne myös tätä musiikkia, please.
Asiaton viesti?