Tarja Turunen fanitatuointien määrästä: Olen järkyttynyt!

27.08.2012 19:45 -

Jo useamman vuoden ajan vakituisesti Argentiinassa asuneelle Tarja Turuselle Etelä-Amerikka on suosion suhteen vankkaa ja tuttua maaperää. Laulaja kertoi Radio Novalle siltikin yllättyvänsä edelleen ihailijoiden fanaattisuudesta

- Täällä päin ollaan kyllä todella suoria antamaan palautetta - ylipäätänsä tunteiden näyttäminen on herkässä. Ihmiset pillahtavat helposti itkuun ja Tarja-tatuointeja on joka paikassa. Se on ihan järkyttävääkin lopulta nähdä, kuinka paljon ihmiset ottavat Tarja-tatuointeja.

- Eräs tyttö Venezuelasta teki 400-sivuisen kirjan, jota hän oli koonnut kolmen vuoden ajan. Hän oli kerännyt siihen espanjankielisten fanien viestejä ympäri maailmaa. Kun rupesin pläräämään sitä, se oli järisyttävä tunnelataus. Mietin, voiko olla totta, että joku on niin kova fani, Turunen kertoo.

Tähdeltä ilmestyi viime viikolla ACT1-nimeä kantava, Argentiinassa Rosarion kaupungissa taltioitu CD/DVD-julkaisu.

Laulajan mukaan konserttipaikkana toiminut El Circulon oopperatalo tarjosi julkaisua varten upeat puitteet.

- Esiinnyin vuosi sitten kyseisessä oopperatalossa ensimmäisenä rock-artistina, sain luvan hypätä lavalle vaikka kyseessä onkin kansallisteatteri. Rakastuin silloin paikkaan silmittömästi ja mietin, että jos joku päivä kuvaan konsertin, haluan tehdä sen siellä.

Vaikka Turunen saikin luvan kuvata ja äänittää konserttinsa oopperatalossa, ei kaikki sujunut aivan yksinkertaisesti.

- Ei se helppoa ollut, kokonaisuudessaan organisaation kanssa säädettiin hommaa vuoden ajan. Ongelmia aiheutti se, että kyseessä oli oopperatalo, eli eihän siellä ollut äänentoistolaitteistoa, oikeanlaisia valoja tai mitään sellaista. Jouduimme kuljettamaan Buenos Airesista kamat sinne kesken kiertueen, mutta onneksi lopulta onnistuimme.

Kuuntele alta Tarjan ja Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen juttuhetki:

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat