Tähdet, tähdet avasi rytinällä

10.03.2014 19:54 -

Viikonloppuna alkaneen Tähdet, tähdet -estradishown ensimmäistä suoraa lähetystä seurasi parhaimmillaanliki miljoona katsojaa.

Odotettu suora estradiviihdeshow Tähdet, tähdet alkoi sunnuntaina 9. maaliskuussa. Ensimmäisessä suorassa lähetyksessä musiikkiteemana oli hip hop. Tähtien riemu ja heittäytyminen välittyi kotisohville, sillä lähetystä seurasi parhaimmillaan 940 000 katsojaa ja puolitoistatuntisen lähetyksen keskikatsojamäärä oli 860 000.

Historian ensimmäinen Tähdet, tähdet -lähetys herätti myös some-kansan. Hashtagilla #TähdetTähdet lähetettiin eilen 3800 twiittiä, mikä on hieno avaus uudelle ohjelmalle.

Katsojat mukana tähtituulettamassa

Katsojat saivat osallistua lähetykseen myös älylaitteellaan. Ilmaisessa Tähtituulettaja-palvelussa mtv.fi/tahtituulettaja katsojat voivat fanittaa lempiartistiaan tuulettamalla suoran lähetyksen aikana ja kerätä tuuletuspisteitä, joilla voi voittaa liput ohjelman vip-katsomoon.

Uudenlainen 2nd Screen -palvelu oli innokkaiden katsojien mieleen: Tähtituulettajia oli eilen 13 500 ja he keräsivät yhteensä lähes 45 miljoonaa tuuletuspistettä. Tähtituulettaminen ei vaikuta ohjelman äänestykseen.

Vappu Pimiän juontama Tuubikin kiinnosti

Perjantaina MTV3-kanavalla startanneet uutuudet Suuret setelit ja Tuubi olivat niinikään yleisön mieleen, sillä kumpikin ohjelma sai yli 600 000 katsojaa ja olivat ohjelmapaikoillaan kirkkaasti katsotuimmat.
 
Suuret setelit -ohjelman jälkeen yleisöä virtasi MTV3-kanavalle lisää. Tuubin keskikatsojamäärä oli 629 000 ja ohjelma tavoitti lähes miljoona suomalaista.

Katso, miten Tuubin hassuttelijakaksikko Janne Kataja ja Sami Hedberg imitoivat Vappu Pimiää!

Janne Kataja heittäytyi hulvattomaksi myös ElCrewssa - kuuntele!

(Radio Nova, MTV3)

Kilpailut

Uusimmat