Tähdet, tähdet -avausjaksossa hiphopin klassikoita – katso alkuperäisesitykset!

06.03.2014 17:26 -

MTV3:n uudessa viihdeohjelmassa etsitään tähtien joukosta suurinta tähteä. Kisaajajoukko on kova: Jari Sillanpää, Vicky Rosti, Olli Herman, Diandra, Timo Rautiainen, Irina, Laura Pyrrö ja Stig.

Tähdet, tähdet on MTV3-kanavalla sunnuntaina 9. maaliskuuta alkava viihdeohjelma, jossa etsitään Suomen parasta esiintyjää.

Kahdeksasta suorasta lähetyksestä koostuvassa sarjassa artistit esittävät viikoittain vaihtuvan genren mukaisia kappaleita.

Ensimmäisessä tyyli on hiphop.

Miten tulee Vicky Rosti heittämään tämän DMC:n 1980-luvun räppihitin, jossa on tosin Aerosmithin takia mukana myös enemmän kuin ripaus rockia?

 

Lähteekö Diandralta Sokka irti?

 

Miten taipuu Irinalta Salt`n Pepan hitti 25 vuoden takaa?


Millainen on oopperalaulajan Laura Pyrrön Raptori-tulkinta?


Kuinka Elastinen on Timo Rautiainen?


Jari Sillanpää heittäytyy Gangnam Stylen pyörteisiin.


Onko Stigistä vapaaseen tyyliin?

Glam-rockin lähettiläs Olli Herman heittäytyy gansterin paratiisiin.



Näiden kappaleiden lisäksi artistit esittävät ohjelman alussa yhdessä hip-hop kappaleen, mutta se pidetään yllätyksenä lähetykseen saakka.

Vakiotuomareina ohjelmassa toimivat Maria Veitola ja Juhani Merimaa. Viikoittain ohjelmassa nähdään tuomarina myös yksi kyseisen viikon musiikkigenren ammattilainen. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi.

Tähdet, tähdet -starat vierailevat perjantaina 7. maaliskuuta Vappulandiassa ja kertovat Vappu Pimiälle, millaisin tunnelmin he nousevat lavalle sunnuntaina.

Radio Nova julkaisee ensimmäisenä kunkin jakson kappalevalinnat koko kevään ajan ja jakaa avec-lippuja seuraavan sunnuntain liveen.

Tähdet, tähdet 9.3. alkaen sunnuntaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa

mtv.fi/tahdettahdet
#TähdetTähdet

Vappulandia Radio Novassa perjantaisin klo 10-15

(Radio Nova, MTV)

Kuva: MTV

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat