Se suurin jo ratkesikin – nämä Frendit-mysteerit ovat kuitenkin edelleen selvittämättä

27.01.2015 19:04 -

Julkaisimme viikko sitten artikkelin, jossa paljastui Frendit-sarjan katsojia vuosikausia piinannut mysteeri. Tuolloin selvisi, miten kuusikko onnistui aina saamaan kahvilan parhaat paikat itselleen. Edelleen on kuitenkin olemassa lukuisia selvittämättömiä sarjaan liittyviä mysteerejä.

Jäikö sinulta lukematta viime viikon Frendit-paljastuksemme, jossa selvisi miten tv-sarjan kuusikko onnistui aina saamaan paikan Central Perk -kahvilan sohvilta? Monilta sarjan katsojilta jäi huomaamatta sohvapöydällä jököttävä ”Varattu”-kyltti.

On kuitenkin vielä lukuisia mysteerejä, joihin Frendit-fanit eivät ole saaneet tyydyttäviä vastauksia. BuzzFeed-sivusto listasi niistä kutkuttavimmat.  

Miksei Rachel muista Chandleria ensimmäisessä jaksossa?

Rachel ja Chandler olivat tavanneet toisensa lukuisiin otteisiin kouluaikoinaan muun muassa Monican ja Rossin vanhempien luona. Kaksikko oli jopa pusutellut nuoruudessaan. Ilmeisesti Chandler ei sitten ollut niin mieleenpainuva jäbä. Wonder why…

Miksi kuusikon iät ovat niin epäjohdonmukaisia?

Esimerkiksi Ross on 29-vuotias 3., 4. ja 5. tuotantokausilla. Hetkinen..?

Niin ja miksi kuusikon syntymäpäivät ovat niin epäjohdonmukaisia?

Rachel kertoo Guntherille hänen syntymäpäivänsä olevan toukokuussa, mutta samaan aikaan hänen horoskooppimerkkinsä on vesimies. Ross taas kertoo eräässä jaksossa syntymäpäiväkseen lokakuun 18. vaikka oli aiemmin kertonut Guntherille syntyneensä joulukuussa.

Miksi Phoebe kertoo isänsä jättäneen perheensä ennen Phoeben syntymää?

Phoeben isä nähdään yhdessä jaksossa, jossa hän kertoo laulaneensa Phoebelle (ja tämän kaksossiskolleen Ursulalle) tuutulauluja.

Sarjassa lukuisiin otteisiin kuultu Smelly Cat -hittikappale kuulostaa epäilyttävän paljon Phoeben isän tuutulaululta. Kuitenkin Phoebe on aiemmin sanonut, että heidän isänsä jätti perheensä ennen tytärten syntymää.

Miksei kolme kivenkovaa Die Hard -fania huomannut Bruce Willisin ja Elizabethin isän hämmästyttävää yhdennäköisyyttä?

Ross, Chandler ja Joey hehkuttavat olevansa kovia Die Hard -faneja, mutta kukaan heistä ei huomannut Die Hardissa esiintyvän Bruce Willisin ja Rossin tyttöystävä Elizabethin isän merkillepantavaa yhdennäköisyyttä…

Lisää hämmentäviä juoniaukkoja voi lukea BuzzFeedin artikkelista

Kuvat: NBC

(Radio Nova / Maria Rautio)

Kilpailut

Uusimmat