Robin yhteistyöstä Veskun kanssa: Lapin kesä on ensimmäinen biisi, jonka olen koskaan esittänyt

09.10.2015 14:57 -

Robinin odotettu duettoalbumi vilisee huipputähtien nimiä. Yksi merkityksellisimmistä laulukavereista nuorelle Robinille oli ikoninen Vesa-Matti Loiri.

– Lapin kesä niisinä on sellainen, että se on ensimmäinen biisi, jonka olen opetellut ulkoa ja esittänyt missää. Muistan joskus Seurasaaressa sellaisen avotakan päällä esitin sen joskus 8-vuotiaana. Ja sillä on yksi laulukilpailukin voitettu! Nyt sitten ympyrä sulkeutui, kun pääsin vetämään Veskun kanssa Lapin kesän, kertoo Robin.

Vesa-Matti Loiri laulaa yhdessä Robinin kanssa Yhdessä-albumilla, joka julkaistiin tänään 9.10. Duettoalbumilla on uusia ja vanhoja kappaleita, ja jokaisessa on pyritty yhdistämään Robinin ja vierailevan artistin tyylejä.

– Oli todella siistiä, että saatiin Vesku ylipäätään mukaan. Jännitti tosi paljon kysyä häneltä, että lähdetkö mukaan tähän hommaan. Kun tuli myöntävä vastaus, olin todella fiiliksissä!

Robin oli Novalla Elli Collanin vieraana levynjulkaisupäivänä. Kuuntele koko haastattelu.

Levyn julkaisemisen kunniaksi Robin yhdessä Novan kanssa kerää Suomen suurimman fanikuoron Helsingin Jätkäsaareen tänään perjantaina 9.10. kello 18 alkaen.

Tilaisuudessa nauhoitetaan lyhyt ”juttu”.

– Yhteen sellaiseen uuteen juttuun, mistä ei vielä oikein puhua, äänitetään, Robin kertoi salaperäisesti Ellille.

Robin saapui Novaan itse tuunaamassaan takissa. Lukion koeviikko sai vähän potkua, kun nuori mies laittoi takkinsa uuteen uskoon spraymaalaamalla sen ja kirjoittamalla Yö kuuluu meille -kappaleensa sanat takin selkään.

Kilpailut

Uusimmat